Dieta de toamna 2022. Cu ce sa incepi?

In primul rand, dieta de toamna in 2022 poate fi cea mai buna idee. In special ca vei avea la dispozitie o gramada de alimente din care sa alegi. Nu mai este cazul sa asteptam diverse fructe sau legume, pentru ca sunt deja coapte!

Asa ca porneste in sezonul rece cu dreptul si bucura-te de o viata mai sanatoasa, incepand cu 1 septembrie. Desigur ca dieta de toamna nu trebuie sa fie o corvoada, ba chiar din contra. Avand in vedere ca ai de unde alege, iti propunem o dieta simpla si la indemana oricui.

Si nu este vorba doar despre faptul ca vei slabi, dar te vei simti mai bine din toate punctele de vedere. In acest mod, mancand mai multe cruditati, fructe si legume, evident ca organismul va fi fortificat si va fi pregatit pentru a infrunta iarna.

Dieta de toamna 2022. Ce sa mananci?

Incepe cu fructele, sunt din belsug in aceasta perioada. Mere, pere, struguri, smochine, curmale si multe altele. Bucura-te de gustari sanatoase si cumpara-le chiar de la distribuitorii nostri locali. De asemenea, zmeura, afinele si murele inca se gasesc, asa ca este momentul sa te bucuri de o cura de detoxifiere. Cu siguranta vei elimina toxinele, iar trupul tau va incepe sa arate mai bine.

De asemenea, odata ce vei manca fructe la micul dejun sau la gustari vei incepe sa ai mai multa energie, asa ca inca un motiv in plus pentru a te bucura de produse naturale si romanesti. Desigur ca si fructele exotice sunt recomandate, daca vrei ceva mai deosebit. Mango, kiwi sau rodiile sunt excelente in curele de purificare. Nu uita sa le consumi mai des.

Pentru a te ajuta, venim in intampinarea ta cu o reteta minunata si usoara:

Salata de vinete cu rodie – cum se pregateste?

Ai nevoie de:

– 2 vinete medii

– o lingura de tahini

– o ceapa

– o lingura de ulei

– sare, piper

– o rodie…citeste continuarea retetei aici >>>

Dieta de toamna 2022 – cruditati si iarasi cruditati

Salatele cu branza feta, vinete la gratar si rosii sunt perfecte pentru un pranz sanatos. De asemenea, salatele cu ton, porumb si ardei capia sau supele creme din dovlecei sau orice alte legume ai la dispozitie.

Evident ca o dieta preponderent vegetariana te va ajuta sa slabesti mai repede, iar rezultatele vor fi mult mai satisfacatoare.

Nu uita de salatele cu morcov, telina si mar care merg de minune alaturi de un gratar. Evident ca sunt foarte multe exemple care pot fi de folos in acest sens.

Alimente pe care ar trebui sa le consumi zilnic

Semintele de canepa – de ce sa le incluzi in dieta? Pentru ca au nutrienti in compozitie, asa ca te vor ajuta sa ai o digestie eficienta si rapida. Contin aproape la fel de multe proteine ca renumita soia. Si probabil ca stii deja cat de importante sunt proteinele vegetale in dieta de zi cu zi. Desigur ca sunt indicate si cele animale, dar nu intr-o proportie covarsitoare.

Cel mai bine este sa ai 2-3 zile saptamanal in care mananci doar alimente vegetale. Vei vedea cat de bine vei incepe sa te simti. Plus ca nu se vor mai depune grasimile cu atata usurinta.

De asemenea, grapefruit este un fruct citric care te poate ajuta sa previi nenumarate boli. Este bogat in vitamine precum C, dar si A, B, E si K. Nu duce lipsa nici de minerale si contine calciu, acid folic, fosfor si potasiu. Are in compozitie si flavonoide, licopen si glucarat, asa ca poate preveni si lupta impotriva cancerului…iata ce alimente ar trebui sa consumi zilnic >>>

4.5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *