Dieta cu struguri: slabeste sanatos si repede!

Dieta cu struguri te va invata un principiu foarte important in orice cura, si anume faptul ca trebuie sa reduci numarul de calorii substantial, pentru a da jos kilogramele in plus. Asa ca, poti urma o cura de slabire cu fructe, alegandu-le pe cele cu continut caloric mic. Da, este adevarat ca au in compozitie zahar, dar nu este tot una cu zaharul pe care-l gasim in comert.

Este fructoza, tocmai de aceea dieta cu struguri te poate ajuta sa pierzi in greutate, mai repede decat ai fi sperat. Asa ca inarmeaza-te cu putina rabdare, fii disciplinata si urmeaza intocmai sfaturile de mai jos.

Asadar, va trebui sa scazi cel putin 500 de calorii per zi, din ce obisnuiai sa mananci de obicei si vei vedea schimbarile. Sa iti mai spunem ca va trebui sa renunti la fast-food, dulciuri nesanatoase, fainoase sau sucuri carbogazoase?! Probabil banuiai deja ca acestea trebuie excluse intr-o dieta.

Vei reusi sa ai parte de o detoxifiere foarte eficienta, daca vei respecta cateva conditii de baza.

Dieta cu struguri – ce trebuie sa retii

Stim, pana acum credeai ca strugurii ingrasa si probabil ca inca nu iti vine sa crezi ca poate exista o astfel de cura de slabire. Daca vei manca struguri proaspeti, totul va fi perfect, pentru ca nu contin mai mult de 100 de calorii la 100 de grame. Insa stafidele au de aproape 5 ori mai multe calorii!

Asa ca pe acestea va trebui sa le eviti cu orice pret. Vei observa ca in dieta cu struguri nu vei suferi de foame, gratie acestor fructe satioase. Au si rolul de a te tine departe de gustarile nesanatoase.

Iar dieta cu struguri nu este deloc ceva nou. Aceasta a fost descoperita in anii 20′, de o femeie care a urmat aceasta cura in alt scop. Acela de a-si vindeca cancerul de stomac. Johanna Brandt a sustinut toata viata ca s-a vindecat dupa ce a consumat doar struguri si apa, pentru perioade indelungate de timp. Americanca a declarat ca aceasta cura te poate ajuta sa si slabesti, in mod evident.

Din 1920 si pana acum, tot mai multe persoane au testat miraculoasa cura cu struguri, iar multi au declarat ca au reusit sa vindece: boli de stomac, rinichi sau inima. Fitochimicalele prezente in struguri pot regla cu succes tensiunea arteriala si circulatia, asa ca incearca si aceste remedii naturiste. Nu uita ca strugurii inchisi la culoare sunt mai bogati in antioxidanti si flavonoizi, asa ca ai face bine sa ii consumi mai des.

 

Dieta cu struguri – cum se tine, de fapt?

Ei bine, aici vine partea mai putin placuta. Pret de 4-7 zile va trebui sa consumi doar struguri si…apa. Asta daca vrei rezultate rapide si eficiente. Desigur, poti consuma si alte alimente sarace in calorii, daca nu poti urma aceasta dieta drastica. De exemplu, poti manca salate de legume, supe creme si putin peste.

Dar daca poti, urmeaza dieta cu struguri exact asa cum ti-am prezentat-o. Desigur, daca stii ca ai probleme de sanatate, ai face bine sa vorbesti cu medicul inainte de a demara acest proces.

Vei putea consuma aproximativ 6 portii de struguri pe zi. Iti recomandam sa mergi in piata pentru a cumpara, iar daca ai cunostinte la tara care iti pot procura struguri ecologici, este si mai bine.

Vei incepe sa consumi cantitati mici de struguri la inceput, dupa care vei creste portile. Nu de alta, dar probabil ca vrei sa eviti problemele digestive.

Desigur ca vei slabi in aceste zile, dar nu mai continua dieta cu struguri dupa cea de-a 7 zi. Nu este sanatos, in sensul ca s-ar putea sa ai dezechilibre. Asa ca scapa de toxine si intoarce-te usor la o dieta lejera si sanatoasa.

Dieta cu struguri – un fruct plin de vitamine!

Desigur ca strugurii sunt o adevarata binecuvantare pentru organism si au in compozitie o gramada de vitamine si minerale. Vorbim despre vitamina A, C si K, precum si magneziu, fosfor, potasiu.

Te va ajuta sa sustii o cura de detoxifiere eficienta, vor preveni oboseala cronica, hemoroizii si chiar problemele menstruale. De asemenea, procesele metabolice din corp vor fi imbunatatite.

Nu uita sa alternezi strugurii albi cu cei negri sau rosii, consuma apa din belsug si fa miscare. Rezultatele te vor multumi, garantat!

 

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *