Sendvisuri fara paine – retete gustoase!

Daca si tu vrei sa-ti mentii silueta si sa fii mereu in forma, ar trebui sa incerci aceste sendvisuri fara paine, in special ca retetele noastre sunt foarte gustoase. Asadar, vei invata ce este recomandat sa mananci pentru a avea un trup armonios si sanatos.

Poate ai mai auzit zicandu-se ca painea nu este chiar atat de sanatoasa. Ei bine, parerile sunt impartite, dar intr-adevar, glutenul iti poate face mari probleme.

Dar painea iti poate cauza dificultati chiar si atunci cand tii dieta. Si daca este integrala este uneori o problema. De ce? Pentru ca NU ai voie sa asociezi branza sau carne cu paine, in niciun context. Nu este recomandat, asa ca ai face bine sa incerci si alte variante. Asa ca aici „intra in scena” sendvisurile fara paine.

Desigur ca acestea au mai putine calorii si sunt super sanatoase, asa cum vei vedea imediat.

Sendvisuri fara paine – retete delicioase si usoare

1. Sendvis cu castraveti si somon

Ingrediente

– somon afumat
– 2 castraveti mari
– o felie de branza dietetica
– condimente, la alegere

Vei taia castravetii pe din doua si vei pune pe una dintre „felii” somonul si branza, plus condimentele care iti plac. Dupa aceea vei pune deasupra cealalta bucata de castravete deasupra si…pofta buna. Poti fi sigura ca este un sendvis cat se poate de sanatos, in special datorita castravetilor. In caz ca nu stiai, castravetii sunt cei mai alcalini, dintre legume, exact ce are nevoie organismul nostru.

2. Sendvis cu dovlecei si prosciutto

Ingrediente:

– un dovlecel
– 4 felii de prosciutto
– pate vegetal
– rosii cherry

Mod de preparare

Vei pune la gratar cateva felii de dovlecei, taiati rondele. Dupa aceea, vei pune cate o felie de prosciutto, putin pate vegetal si o rosie cherry taiata in doua. Va face parte dintre acele sendvisuri fara paine pe care le vei adora, garantat! Bineinteles ca poti lua la tine aceste sendvisuri, inclusiv la birou. Pot constitui un pranz dietetic pe cinste, alaturi de o supa crema de legume.

Sendvisuri fara paine – ai incercat rondelele de orez brun?

3. Sendvis cu rondele de orez brun si branza de capra

Ingrediente:

– rondele de orez brun ( sau obisnuit, daca nu gasesti din orez brun)
– branza de capra
– rosii uscate
– condimente

Mod de preparare

Vei decora rondelele de ovaz cu branza de capra, rosii uscate si busuioc deasupra, plus alte condimente la alegere. Sigur vei fi incantata de aceasta alegere inspirata. Merg si ca aperitiv, la un pahar de vin rosu. Bon apettit!

4. Sendvis cu cartofi dulci si avocado

– 3 cartofi dulci mai mari
– 1 avocado
– 2 oua ecologice
– sare, piper

Mod de preparare

Rumeneste la gratar cateva felii de cartof dulce. Dupa aceea, feliaza si avocado-ul si pregateste un ou ochi. Apoi pune feliile de avocado deasupra celei de cartof dulce, iar deasupra oul. Iti garantam ca vei adora aceasta combinatie super gustoasa si sanatoasa.

 

4.8/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *