Dieta japoneza cu banane. Slabeste intr-o saptamana!

Sigur si tu ai vrea sa pierzi 3-4 kilograme intr-o saptamana fara sa faci prea mari eforturi, asa ca urmeaza dieta japoneza cu banane. Un regim simplu, care nu te forteaza sa faci prea mult sport sau eforturi. Si cine nu vrea sa fie un pic mai slaba, mai ales cand se apropie primavara?

Asa ca, special pentru tine am pregatit cateva trucuri pentru a fi mai in forma ca oricand. In afara de faptul ca sunt gustoase, bananele mai au o mare calitate. Sunt foarte satioase si te vor ajuta sa ai energia necesara, zilnic. Ce nu stiai de asemenea este faptul ca bananele sprijina metabolismul, asa ca sunt un real ajutor in procesul de slabire.

Deci, dieta japoneza cu banane poate face minuni? Ramane la latitudinea ta sa vezi ce efecte vor aparea. Asa ca fii pregatita sa incerci un regim simplu si…ieftin. Nu mai este necesar sa pierzi zeci de ore in sala de sport. Cel mai bine ar fi sa ai mai mare grija la nutritie, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Cel care a pus bazele dietei este nutritionistul Watanabe, un japonez care iti va arata cum sa scapi de acele kilograme in plus, care se pot dovedi a fi foarte neplacute. El insusi a aplicat aceasta tehnica si a avut succes.

 

Dieta japoneza cu banane – cum functioneaza? Nimic mai simplu

 

Regulile sunt banale inca de la inceput. De dimineata vei bea un pahar de apa, dupa care vei manca o banana. Dupa aceea vei astepta cu nerabdare pranzul. Nimic complicat pana acum, nu-i asa? Daca ti se pare ca nu e suficienta o singura banana, poti sa mai mananci inca una, la micul dejun.

Aceasta regula este valabila sin intervalul dintre pranz si cina. Ai voia sa mananci o banana si intre mese. Nu este nimic prea complicat in dieta japoneza cu banane. Desigur, iti recomandam retete simple de mancare, in special cele vegetariene. Fara fast-food, mancare procesata, alcool sau lapte animal. Macar in aceasta perioada.

Vei ramane uimita cand vei vedea diferenta. Nu doar ca vei pierde cateva kilograme bune intr-o saptamana, dar te vei simti mult mai bine.

ATENTIE!

In dieta japoneza cu banane NU ai voie sa consumi nimic dupa ora 8 seara, iar aceasta regula trebuie respectata cu sfintenie. Nu conteaza la ce ora te culci, regula e regula, asa ca tine minte.

De asemenea, nu este recomandat sa te culci mai tarziu de ora 12 noaptea. Ai nevoie de odihna pentru a avea un organism sanatos si o silueta pe masura.

Dieta japoneza cu banane – uluitor de simpla, dar eficienta

 

Este de departe unul dintre cele mai bune regimuri de slabire. Practic, tot ceea ce trebuie sa faci este sa mananci banane si sa te abtii de la excese. Nu este obligatoriu sa mananci doar vegetarian, era doar o sugestie. Poti manca ce iti place, doar ca vei fi putin mai disciplinata.

Restrictiile nu sunt deloc grele. Chiar daca nu am insistat asupra sportului, ba chiar din contra, tot ar fi bine sa faci miscare. Macar de 3 ori pe saptamana. Nu uita sa bei apa din abundenta si sa tii regimul vreo 10 zile, in prima faza. Vei ramane uimita de efecte, garantat!

 

 

 

5/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *