Beneficiile foliei de aluminiu asupra sanatatii

Poate ca nu stiai, dar beneficiile foliei de aluminiu asupra sanatatii sunt demne de luat in seama, avand in vedere ca te pot scapa de mai multe probleme.

Asadar, este momentul sa descoperi ca folia de aluminiu nu este utila doar in alimentatie, ci te poate ajuta sa te vindeci de anumite afectiuni. Chiar daca este controversata, iar multi sunt sceptici in utilizarea acesteia, astazi vom descoperi punctele forte ale foliei de aluminiu. Sau mai bine zis, ale tratamentelor pe baza de folie.

Asadar, te-au durut umerii, genunchii, zona gatului sau poate spatele? Beneficiile foliei de aluminiu asupra sanatatii inglobeaza si durerile. Ce inseamna acest lucru? Vei vedea imediat despre ce este vorba.

 

Beneficiile foliei de aluminiu asupra sanatatii – cum te poti trata cu ajutorul acesteia

– aplica folia in locul dureros. O metoda veche, dar foarte utila si in ziua de astazi. Pune folia de aluminiu exact in locul dureros si las-o sa actioneze cateva ore bune. Vei constata ca durerea va disparea de la sine, iar energiile vor fi reechilibrate. Aceasta tehnica poate trata si probleme care tin de organe, asa ca poti aplica folie de aluminiu in zona afectata.

Cum se procedeaza? Lipesti cu leucoplast o bucata de folie in zona afectata, merge chiar si in caz de artrita reumatica. Metoda a fost descoperita de Wilhelm Reich, student al lui Freud si este folosita si astazi, in special de catre rusi.

Si chinezii cred in beneficiile aluminiului asupra sanatatii si folosesc de mult timp acest tip de tratament. Doar ca difera un pic, fata de metoda rusilor. Chinezii recomanda ca zona dureroasa sa fie acoperita cu aluminiu timp de 10-12 zile. In aceste zile vei pune folie de aluminiu pe zona dureroasa si o vei lasa sa actioneze toata noaptea.

Se face pauza o saptamana, dupa care vei relua procedeul. Este un foarte bun tratament si pentru inflamatii, mai spun cercetatorii. Cel mai bine ar fi sa ceri si parerea unui medic naturopat, daca ai ocazia

– scapa de raceli. Da, functioneaza si in acest caz. Ce trebuie sa faci? Infasoara-ti picioarele in folie de aluminiu, timp de o ora. Vei vedea ca dupa cateva astfel de „sedinte”, simptomele vor disparea complet. Fa acest lucru timp de cateva zile, cat dureaza raceala si bucura-te de beneficiile foliei de aluminiu asupra sanatatii

– dureri de incheieturi. Destul de nesuferite, nu-i asa? Ce ar trebui sa faci, in aceasta situatie? Apeleaza din nou la folia de aluminiu si vezi ce se petrece. Vei ramane surprinsa de efectele pozitive. Infasoara zona afectata, timp de 10 zile si vei vedea ca metoda chiar functioneaza. Urmeaza pasii de la primul punct

– uita de arsuri. Te-ai ars si nu stii cum sa scapi de durere? Dupa ce ai curatat rana, infasoara folie de aluminiu in jurul zonei afectate si vei vedea ca durerea va trece rapid

Beneficiile foliei de aluminiu asupra sanatatii – de retinut

 

Dupa cum vezi, sunt cateva situatii in care nu ai mereu nevoie de specialisti, pentru a te trata. Incearca prima data o metoda traditionala si vezi ce se petrece.

S-ar putea sa ai parte de surprize foarte placute, asa ca trateaza-te mai des in mod naturist.

 

 

4.74/5 (61)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *