Cum sa gasesti partenerul ideal – schimba aceste 3 lucruri!

Cum sa gasesti partenerul ideal, in special cand nu mai ai tocmai 20 si ceva de ani?! Poate fi usor complicat uneori, dar acest lucru se poate schimba. De fapt, se va schimba in momentul in care tu vei alege sa te schimbi…Nu te speria, te lamurim imediat. Evident ca nu este ceva care se va modifica peste noapte. Dar un lucru este cert: daca vrei sa ai rezultate diferite trebuie sa actionezi intr-un mod diferit.

Cum sa gasesti partenerul ideal? Pune-te pe tine pe primul loc, da-le o sansa si celor care nu par „genul” tau si renunta la vechile obiceiuri si moduri de a gandi.

Suna complicat? Nu este, poate parea asa doar pentru ca va fi necesar sa fii putin disciplinata. Dar ce mai conteaza atat timp cat succesul va fi de partea ta? Haide sa vedem impreuna despre ce este vorba.

Cum sa gasesti partenerul ideal? Iubeste-te pe tine, in primul rand

Suna ca un cliseu? S-ar putea, dar te-ai gandit de ce aceasta remarca este atat de des utilizata, inclusiv de profesori, psihologi, maestrii spirituali? Pentru ca doar in acest mod ai putea atrage in viata ta o persoana similara. Daca tu nu te iubesti pe tine insati va fi greu sa primesti ceea ce tu nu iti poti oferi nici macar tie…

Ce este de facut? Incepe prin a te respecta mai mult. Bucura-te de lucrurile care iti plac si rasfata-te mai des. Adica nu uita sa cumperi acea bluza care ti-a placut, mergi la acel curs, iesi cu prietenii, mananca o prajitura in mijlocul zilei…Ne referim la acele mici lucruri pe care le facem pentru noi si care ne fac fericiti. Atat timp cat nu facem nici macar atat lucru pentru noi insine cum sa ne asteptam la povesti perfecte de dragoste?

Bucura-te de o zi frumoasa si de intreaga ta viata. Lasa grijile si incepe sa iubesti ceea ce reprezinti. In acest fel vor fi si altii atrasi de tine. Atitudinea pozitiva te va ajuta mult in acest demers.

Cum sa gasesti partenerul ideal? Nu mai cauta un om care are nevoie sa fie salvat

Stii cu siguranta la ce ne referim. Multi dintre noi avem acea dorinta de a fi salvatori, adica vrem sa „reparam” chiar noi ceea ce nu a mers bine in vietile partenerilor. Acest lucru, din pacate, nu este posibil. In special ca nu poti schimba pe nimeni.

Tot ceea ce poti sa faci este sa sustii o persoana, oferindu-i dragostea si intelegerea ta. Dar, atentie! Nu deveni un salvator pentru ca de multe ori oamenii profita de acest lucru. Nu intra intr-o relatie toxica si evita partenerii care joaca rolul unor eterne victime. In acest mod NU iti vei gasi fericirea niciodata si nu vei face altceva decat sa te invarti intr-un cerc vicios.

Evita astfel de persoane, cauta un partener intelegator, care isi doreste o relatie armonioasa si echilibrata.

Renunta la vechi obiceiuri care te tin pe loc. Toti avem astfel de atitudini, asa ca evita aceasta zona de confort. Nu te mai ascunde ci alege sa schimbi acele obiceiuri care nu te flateaza. Daca vrei o relatie de iubire autentica, este necesar sa fii si tu dispusa sa te schimbi. Nu iti imagina ca lucrurile vor merge de la sine. Chiar si atunci cand esti indragostita este necesar sa ai rabdare. Lasa fricile si mecanismele de aparare la o parte si descopera-te pe tine.

Lasa trecutul in urma si nu te mai raporta la ceea ce s-a intamplat atunci. Este singura maniera de a reusi sa fii fericita intr-o relatie. Traieste momentul prezent si vei observa schimbarea care se va produce!

Cum sa ai o relatie de cuplu ideala?

Relatia de cuplu te poate scoate din zona de confort. Iar de mult ori aceasta este departe de a fi ideala. Te gandesti uneori ca parca nu merita atat efort, in special cand observi ca lucrurile nu merg de la sine.

Ceea ce la inceput parea desprins din povesti se poate transforma in ceva greu de inteles…Si probabil ca te gandesti ce s-a intamplat intre timp. De ce nu poti avea relatia de cuplu ideala la care aspirai la inceput? De ce totul parea minunat, iar acum lucrurile par sa se fi schimbat?! Mai multe despre relatia ideala aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *