Dieta cu banane – slabesti rapid si usor!

Sigur ca ti-ai dori sa gasesti un regim de slabire care sa functioneze fara probleme, asa ca tocmai din acest motiv iti prezentam dieta cu banane. De origine japoneza, aceasta dieta functioneaza rapid, mai ales atunci cand nu este vorba de a slabi foarte mult.

Asa se face ca acele femei care vor sa dea jos in jur de 5 kilograme vor avea succes cu acest regim de slabire. Exista mai multe variante ale acestui regim, asa ca tine doar de tine sa alegi varianta care ti se potriveste cel mai bine.

Desigur ca este nevoie de un efort din partea ta, dar nu vei regreta ca ai tinut aceasta cura de slabire.

 

Dieta cu banane – ce presupune si cate variante exista?

Nu este un regim extrem de strict, tocmai de aceea exista mai multe variante, iar noi iti vom prezenta totul despre acestea.

Dieta cu banane este foarte bogata in vitamine si minerale, in special ca are la baza acest fruct minune. Bananele intaresc sistemul osos, mentin sanatatea sistemului imunitar si au rolul de a stimula metabolismul.

De ce este dieta cu banane atat de eficienta? Pentru ca fructul are in compozitie lipaza care permite digerarea grasimilor si eliminarea rapida a acestora.

Dieta cu banane numarul 1. Este vorba despre un consum ridicat de banane, adica cel putin 3, la masa de dimineata. La pranz si la cina limiteaza-te la un singur fel de mancare. Evita fast-foodul, alimentele procesate si consuma multe salate si supe creme de legume. Consuma preparate din carne la cuptor, peste si pui.

ATENTIE! Nu ai voie sa consumi deserturi in aceasta perioada.

De asemenea, nu trebuie sa consumi nimic cu 4 ore inainte de culcare. Nu sunt permise nici gustarile si este necesar sa faci macar 30 de minute de miscare, zilnic.

Dieta cu banane numarul 2. In aceasta varianta, vei consuma una sau doua banane inainte de mesele principale ale zilei. Stii deja ca bananele sunt bogate in fibre, asa ca iti vor conferi senzatia de satietate dupa care tanjesti. Asadar, vei manca mult mai putin la masa, ceea ce este o veste buna. Din nou, iti reamintim ca trebuie sa renunti la mancaruri nesanatoase, deserturi si gustari.

Dieta cu banane numarul 3. In aceasta situatie, cura va fi urmata doar 3 zile si vei consuma DOAR banane, toata ziua. Fiind vorba despre o monodieta, trebuie sa ai grija la finalul celor 3 zile. Incepe sa consumi fructe si legume, supe, gratare. Nu manca mult dintr-o data, vei grabi procesul si s-ar putea sa iti fie rau.

La finalul celor 3 zile vei observa ca deja ai slabit 3 kilograme. Nu uita sa bei cel putin 2 litri de apa pe zi, in special in aceasta perioada.

Dieta cu banane – de ce este atat de eficienta?

Pentru ca banana este un fruct hranitor, care contine proteine si fibre, exact ce ai nevoie in acea perioada in care vrei sa slabesti. Si unde mai pui ca bananele sunt si foarte gustoase si aproape ca merg cu orice alte fructe.

Consuma-le si in smoothie, o varianta foarte buna de a lua portia zilnica de vitamine.

 

 

 

 

4.8/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *