Dieta cu ceai rosu: simpla si eficienta

Sigur ti-ar placea sa stii cum ai putea sa dai jos rapid 2 kilograme in 5 zile, avand in vedere ca dieta cu ceai rosu chiar va functiona mai repede decat ai fi crezut.

In caz ca nu stiai, japonezii, care consuma deseori acest ceai, au o dieta dedicata acestei bauturi, asa ca astazi vei afla cum poti slabi, intr-o maniera facila. Sa aflam cate ceva despre ceaiul rosu. Bogat in minerale precum calciul, fierul, zincul dar si vitamina C, aceste caracteristici transforma bautura intr-una demna de apreciat.

Ce alte beneficii mai are? Ei bine, poate combate constipatia, colesterolul „rau”, depresia si multe alte afectiuni. Nu uita ca abunda in antioxidanti, asa ca nu ar trebui sa iti lipseasca, chiar daca nu tii dieta. Accelereaza metabolismul si incetineste procesul de imbatranire.

Dar te va ajuta si sa slabesti. Dieta cu ceai rosu se tine pe parcusul a 5 zile, interval in care va trebui sa consumi 4 cani de ceai pe zi.

 

Dieta cu ceai rosu – cum se tine

Micul Dejun

– o felie de paine integrala sau batoane din cereale. Mai poti consuma o portie de ovaz cu lapte de migdale sau caju (vegetal). La final vei consuma o cana de ceai rosu

Pranz

– orez cu legume, salata de orez cu legume si nuci, un fruct (la alegere). Nu uita sa consumi o ceasca de ceai rosu

Gustare

– o cana de ceai rosu

Cina

– supa crema de legume sau ciorba de legume, peste la cuptor cu legume sau gratar cu o salata de legume, un fruct si, din nou, o cana de ceai rosu

Dieta cu ceai rosu – restrictii si sfaturi utile

Precizam ca aceasta dieta nu este indicata celor care au ulcer sau anemie, asa ca mai bine nu o tine, daca stii ca ai probleme.

Dupa cum ai vazut, regimul este destul de strict, asa ca nu este cazul sa te fortezi daca nu poti rezista fara proteine, pret de 5 zile. Poti condimenta mancarea asa cum iti doresti, adauga in special turmeric si piper cayenne.

Incearca sa mananci la ore fixe si nu uita sa consumi 2 litri de apa pe zi.

NU ai voie sa consumi in aceste zile:

– mancare fast-food
– grasimi
– dulciuri
– snacksuri
– banane
– struguri

 

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *