Dieta Jennifer Aniston – slabeste ca o vedeta!

Filosofia generala pe care Jennifer o aplica in ceea ce priveste alimentatia este foarte simpla si se rezuma la echilibru, la a manca cat mai multe fructe si legume organice, a consuma cat mai putin zahar cu putinta, a bea cantitati mari de apa si de a dormi suficient. Iata care este dieta lui Jennifer Aniston.

Cu siguranta stii despre cine vorbim, aceasta fiind una dintre vedetele care s-a lansat datorita serialului „Friends”, cu care esti familiarizata mai mult ca sigur. Asa ca, inarmeaza-te cu rabdare si incearca dieta Jennifer Aniston, sigur nu vei regreta in special ca sunt toate sansele sa ai si tu o silueta armonioasa precum celebra vedeta.

Poate ca nu stiai, dar Jennifer este o femeie foarte constienta de ea insasi si de ce este bine, asa ca practica yoga, mananca sanatos si nu pare de 50 de ani! Da, tocmai a implinit aceasta varsta, dar datorita eforturilor constante arata remarcabil in continuare.

Dieta Jennifer Aniston – cum se tine?

In primul rand, va trebui sa dai dovada de disciplina si sa iei foarte in serios regimul, daca vrei sa ai rezultate bune. Asadar, nu trebuie sa fii prea permisiva cu tine insati si sa te tii de treaba daca vrei sa vezi rezultate uimitoare. Stim, toata lumea isi doreste o silueta precum a lui Jennifer, ceea ce este de inteles.

Vei incepe ziua cu un pahar cu apa calda cu lamaie. Am mai vorbit despre aceasta practica si este foarte eficienta, te va ajuta sa elimini apa din organism si sa ai un metabolism mai puternic. Desigur ca va trebui sa te trezesti mai devreme, dar nu vei regreta, merita din plin. Ulterior, in dieta lui Jennifer Aniston ar trebui sa iei micul dejun.

Acesta va fi diferit, asa ca nu vei manca paine sau mezeluri. Vei opta pentru un smoothie de fructe cu nuci/ un bol de cereale si lapte vegetal/ omleta si un avocado. Ramane la latitudinea ta sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine. Guacamole sau alte retete pe baza de avocado sunt iarasi binevenite.

Nu uita sa adaugi proteine in smoothie-urile tale, precum migdale, caju sau nuci romanesti. De asemenea bananele sau pudra de cacao, roscove, semintele de chia, canepa sau de floarea soarelui sunt altele pe care ai putea sa le adaugi.

Ca gustare, vei opta pentru fructe de sezon (zmeura, afine, capsune, cirese, etc) sau chiar o supa crema de legume.

Dieta Jennifer Aniston – atentie la pranz si cina!

Vom urma intocmai indicatiile primite, adica vom concepe un meniu similar cu ce iti prezentam noi. Desigur ca poti diversifica, ideea este sa mananci sanatos si nu foarte mult la o masa. Ce ar trebui sa contina dieta ta zilnica?

  • castraveti
  • patrunjel
  • ceapa rosie
  • naut
  • fistic
  • branza feta
  • oua fierte
  • rosii cherry
  • ridichi
  • linte
  • masline

Dupa cum era de asteptat, Jennifer Aniston este o mare amatoare de salate, asa ca nu uita sa optezi pentru acestea zilnic, in special la ceas de seara.

La pranz vei manca o salata mare cu elementele de mai sus si un peste la gratar. Poti sa mai bei un suc de grapefruit si o cafea. Seara ai voie sa mananci un orez brun cu legume la cuptor. Nu uita sa incluzi dovleceii, zucchini, broccoli si cat mai multe cruditati!

Silueta ta se va modela, garantat! Asa ca tine acest regim pret de o luna si mananca mai sanatos ca oricand, te va ajuta. O data la 2 saptamani ai voie sa mananci o masa care sa contina si ceva mai gras, cum ar fi mancarea mexicana, preferata lui Jennifer. Desigur, nu trisa prea des, altfel eforturile tale vor fi in van, in cele din urma.

Dieta abdomenului perfect – cum sa obtii rezultatul mult dorit?

Avem si vesti bune, chiar daca iti vom vorbi si despre restrictii. Ne referim la faptul ca vei putea consuma in jur de 1.800 de calorii, asa ca nu este rau deloc. Vei avea trei mese clare, dar si trei gustari. Caloriile vor fi arse cu succes prin sport si vei consuma zilnic alimente care au capacitate de a stimula arderile intens.

Daorita faptului ca dieta abdomenului perfect este un regim sanatos, vei fi ferita si de bolile periculoase. Asa ca vei ajunge sa apreciezi acest regim de slabire, mai mult ca sigur…citeste mai mult despre dieta abdomenului perfect aici >>>

Sursa foto: Facebook

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *