Dieta Shangri La. Slabesti fara sa te infometezi!

Daca vrei sa pierzi cateva kilograme fara sa te infometezi, atunci este momentul sa incerci dieta Shangri La, un regim de slabire de succes.

Aceasta cura de slabire are la baza urmatorul principiu: nu trebuie sa mori de foame pentru a slabi! Probabil ca iti place aceasta idee si abia astepti sa afli ce trebuie sa faci efectiv, pentru a slabi in acest mod.

Asadar, dieta Shangri La sau cura de slabire care nu te infometeaza vine cu vesti bune. Practic, atunci cand vei tine acest regim vei invata un principiu simplu, care te va ajuta sa nu iti mai fie foame.

Asadar, in loc sa „gusti” tot felul de alimente nesanatoase inainte de masa, o sa preferi sa incerci trucurile invatate astazi, garantat!

Dieta Shangri La – principii de baza

In acest regim de slabire nu exista foarte multe reguli dupa care sa te ghidezi. De fapt, este vorba despre o regula simpla, dar foarte eficienta. Aceasta trebuie respectata cu sfintenie, daca vrei sa vezi rezultate pozitive.

Asadar, inainte cu o ora sau dupa fiecare masa vei consuma anumite lichide, in urmatorul fel. Vei lua intre 1-4 lingurite de ulei de masline extra virgin, diluat in apa. De asemenea, vei mai lua si 3 sau 4 lingurite de solutie de zahar diluata intr-un litru de apa. Vei face acest lucru inainte de fiecare masa (sau dupa) asa ca nu uita!

Poate ca suna ciudat, dar dieta Shangri La va da rezultate neasteptate, urmand doar acest sfat simplu.

Asadar, aceasta dieta nu presupune restrictionarea anumitor alimente, ci pur si simplu se doreste controlul poftei de mancare. Desigur ca nu este indicat sa consumi fast-food sau alimente procesate, in aceasta perioada.

Autorul dietei recomanda doar un consumat mai ridicat de piureuri de legume, supe creme, etc, in aceasta perioada.

Asa ca, in dieta Shangri La nu trebuie sa urmezi niste reguli clare, ci doar vei invata cum sa diminuezi pofta de mancare. Pentru ca acolo este problema. Cei care au un apetit crescut tind sa manance imediat cand le este foame, uitand de orice restrictii.

De asemenea, daca vrei sa ai anumite gustari intre mese, nu uita sa consumi ceva sanatos si nutritiv. Cum ar fi fructele, o mana de nuci, un smoothie.

Vei observa ca te vei satura mult mai repede, odata ce vei incepe acest regim de slabire.

PS. Tineti cont de faptul ca in fiecare zi vei lua aproximativ 400 de calorii doar din uleiul respectiv, asa ca nu consuma prea multe alimente calorice. Invata sa alegi sanatos si vei vedea rezultatele mai repede decat crezi.

Dieta Shangri La – pentru ce perioada se tine regimul?

Aici totul va depinde de rezultatele obtinute si de cum te face sa te simti acest mod de viata. Daca consideri ca nu ai slabit in primele saptamani, ar fi bine sa cresti numarul de lingurite de ulei de masline si solutie de zahar. Dupa cum ai vazut, exista o marja in care trebuie sa te incadrezi.

Asa ca, incepe cu mai putine lingurite si vezi ce efecte au asupra ta.

Nu uita sa mananci sanatos in aceasta perioada, sa faci miscare si sa te bucuri de viata, cel mai important.

Poti tine aceasta dieta timp de o luna, pentru a vedea ce rezultate apar. Majoritatea oamenilor care au tinut dieta au observat schimbari semnificative, asa ca este timpul sa reusesti si tu!

 

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *