Dieta cu otet de mere, scapa de 2 kilograme in 5 zile

In ziua de astazi exista o multime de regimuri de slabire, dar dieta cu otet de mere se diferentiaza, avand in vedere ca este simpla si are rezultate rapide.

In caz ca nu stiai, otetul de mere are foarte multe utilizari, efectele sale benefice sunt nenumarate. Este recomandat ca remediu natural, in cazul mai multor afectiuni.

Multe persoane au senzatia ca otetul se foloseste doar in salate si…cam atat. De aceea tind sa neglijeze consumul acestui aliment.

In dieta cu otet de mere vei observa ca acesta te poate ajuta cu succes sa scapi de kilogramele in plus.

Poti slabi in 5 zile in jur de 2 kilograme.

Ce beneficii are otetul de mere

In afara de faptul ca acesta contine calciu, fier, potasiu, alaturi de multe alte minerale, mai are multe alte „calitati”.

De exemplu, are rolul de a reduce riscul de a face diabet, scade nivelul colesterolului, trateaza acneea, lupta impotriva respiratiei urat mirositoare.

Dar este momentul sa afli in ce consta aceasta dieta cu otet de mere. Lucrurile sunt simple, conform celebrului doctor Oz.

Ai mai multe variante:

– pentru arderea rapida a grasimilor. Se amesteca ceai Oolong, cu 100 ml suc de morcovi si 2 lingurite de otet de mere. Se va amesteca bine, pana la omogenizare.

Acest preparat se va consuma dimineata ( cald) si seara ( se va lasa pana va fi rece)

– dieta cu otet de mere si suc de grapefruit. Una dintre preferatele dr. Oz. Acesta propune ca inainte de fiecare masa (cu 30 de minute) sa se bea un pahar de suc de grapefruit, in care se adauga 2 lingurite de otet de mere

– miere cu otet de mere. Intr-un pahar cu apa la temperatura camerei se va adauga o lingurita de miere si 2 lingurite de otet. Se consuma acest preparat inainte de fiecare masa

Dieta cu otet de mere, simpla si eficienta

Dupa cum vezi nu exista prea multe reguli atunci cand vine vorba de dieta cu otet de mere.Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmezi sfaturile de mai sus.

Adauga putin sport si un regim alimentar mai sanatos si sarac in grasimi, iar efectele nu se vor lasa asteptate.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *