Dieta eficienta – mananci corect si nu suferi de foame

Asa ar trebui sa fie toate curele de slabire, iar dieta eficienta face parte din categoria celor care iti vor placea. De ce? Pentru ca vei afla lucruri de baza, pe care poate le-ai mai auzit.

Stii cum este, dietele sunt exasperante, in special cand ti-e foame cat este ziua de lunga. Multe regimuri nu recomanda mancaruri satioase. Ceea ce este o problema, pentru ca tot timpul vei fi flamanda. Dar dieta eficienta te scapa de aceasta problema.

Asa ca nu este nevoie sa mananci mai mult, ci pur si simplu sa consumi alimente corecte. In acest fel, vei slabi mai usor si vei avea energie pentru sport, de asemenea.

Stiai, de exemplu, ca muraturile iti taie foamea? Sunt bune si atunci cand suferi de…mahmureala! Asa ca nu sunt doar sanatoase, ci si necesare.

Dieta eficienta – slabeste mancand inteligent

In afara de faptul ca nu vei mai manca dupa ora 19, vei face sport si vei elimina dulciurile, prajelile, sucurile carbogazoase. In afara de asta, vei include anumite alimente, in special la gustari.

Vorbim despre:

Avocado. Un element perfect in curele de slabire, contine grasimi vegetale sanatoase, care sustin procesele de slabire. Iti va conferi o senzatie de satietate, iar studiile arata ca pofta de mancare scade. Femeile care il consuma au mai putine sanse de a lua o gustare tarzie, decat restul. Consuma-l sub forma de guacamole sau simplu, cu sare, cu paine prajita integrala sau rondele de orez.

Mere. Absolut sanatoase, cu putina calorii si delicioase. Contin fibre din belsug si te vei simti plina, dupa ce le lei manca. Asa ca, mananca un mar la gustare si vei consuma mai putina mancare la pranz.

Dieta eficienta – consuma ciocolata neagra

Ciocolata neagra, cu continut ridicat de cacao, fara zahar, este mai mult decat binevenita. Asa ca adaug-o pe lista ta de gustari mai des. Plus ca sustine activitatea sanatoasa a creierului si procesul de slabire.

Supa/supa crema. In special daca vrei sa nu mananci prea mult la felul 2. Consuma o supa simpla, fara crutoane, de legume sau de ciuperci. Vei adora acest preparat, in special ca sunt super gustoase si usor de preparat.

Poti sa le faci de post, adica fara lapte si tot savuroase vor fi, garantat.

Leguminoase. Consuma mai des linte, naut, fasole rosie. Este simplu sa faci mancaruri cu aceste preparate sau chiar salate. Variaza cat mai des preparatele si bucura-te de o mancare de dieta savuroasa. Supa crema de linte sau salata cu naut, oua si rosii cherry sunt absolut delicioase si ideale pentru dieta.

Dieta eficienta – nuci si seminte

Ideale in diete, in special daca le consumi nesarate si neprajite. Consuma o mana de migdale sau caju inainte de masa si bucura-te de senzatia de satietate. Poti sa le adaugi si in salate. Semintele de in sau susan sunt iarasi perfecte in salata si chiar supe creme.

Nu uita sa consumi mai des fructe de padure, cereale, lapte vegetal, grapefruit, rondele de ovaz, etc. Fii disciplinata si bucura-te de o silueta de vis!

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *