Aceasta dieta periculoasa trebuie EVITATA!

Exista o dieta considerata periculoasa pentru sanatate, conform celor mai recente studii. De fapt, existau de ceva timp zvonuri potrivit carora regimul keto sau dieta ketogenica nu ar fi tocmai una sanatoasa.

Desigur ca aceasta maniera de a slabi a fost controversata, avand in vedere ca nu ai voie sa mananci legume si fructe. Ceea ce din start te poate duce cu gandul la o dieta periculoasa pentru sanatate.

Asadar, astazi vom analiza impreuna un studiu recent realizat de specialistii din SUA care aduce argumente in acest sens. Desi poate sa ajute mult in procesul de slabire, dieta keto este un pic cam restrictiva, atunci cand vorbim despre varietatea alimentelor permise.

Dieta periculoasa aka dieta keto

Stim, a facut furori atunci cand a aparut si poate si tu ai fost tentata sa o incerci. Nici nu ne-am mira, avand in vedere ca poti slabi usor urmand regimul.

Problema consta in faptul ca pot aparea tot felul de dezechilibre, avand in vedere ca mananci multe produse animale. Lipsa cruditatilor, a fructelor si a cerealelor nu poate fi tocmai cea mai buna idee. Iar acest lucru poate fi usor de intuit, odata ce ai vazut meniul cu care te vei „confrunta”.

Lee Crosby, medic nutritionist american, avertizeaza asupra acestui regim controversat. Dieta Keto limiteaza carbohidratii in timp ce incurajeaza consumarea din plin de grasimi calitative si proteine.

Impreuna cu o echipa de la Universitatea din New York, SUA, Crosby a ajuns la concluzia ca dieta keto nu face altceva decat sa sustina intens aparitia bolilor cronice precum cancerul, diabetul sau cele cardiovasculare.

Dieta periculoasa – ce trebuie sa stii?

Ca un consum ridicat de grasimi si eliminarea completa a carbohidratilor nu poate fi cea mai buna idee pentru sanatate. Asa ca gandeste-te de 2 ori inainte, avertizeaza echipa. Poti slabi echilibrat si sanatos, mancand cate putin din toate.

Boli precum Alzheimer si dementa senila pot aparea si din pricina unei diete nesanatoase, iar dieta Keto poate conduce la astfel de afectiuni…In concluzie, cercetatorii considera ca aceasta dieta Keto poate fi un real dezastru, pentru organism.

Crosy a declarat: „Dieta tipica in regimul Keto presupune sa mananci carne rosie din belsug, carne procesata si grasimi saturate…un real pericol pentru sanatate”, a adaugat specialistul american.

Cine vrea sa slabeasca ar trebui sa reduca numarul caloric, sa consume mancaruri eficiente, cum ar fi legumele, fructele, verdeturile si cerealele integrale.

Cancerul si ce trebuie sa intelegem despre aceasta boala

Intr-un studiu publicat in jurnalul Nature, cercetatorii au sustinut ca factorii externi, dar si comportamentul omului contribuie serios la declansarea cancerelor. Analizand studii recente despre aceasta boala, modul in care s-a declansat, etc. specialistii au remarcat ca intre 70-90% dintre cancere se datoreaza factorilor externi!

Desigur ca aceasta veste poate fi privita ca fiind una pozitiva…sau nu! In special ca este foarte dificil sa traiesti intr-un mediu perfect, ferit de radiatii, substante chimice si alti factori poluanti…mai multe despre cancer >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *