Desert de primavara – incepe sezonul cald cu ceva dulce!

Ei bine, vei adora acest desert pentru primavara, in special ca este foarte usor de realizat. Chiar daca inca nu au aparut capsunele la noi, nu este problema. Foloseste cateva din import si bucura-te de o primavara superba.

Mai sunt doar cateva zile pana la finalul oficial al iernii, asa ca ar fi bine sa sarbatorim cum se cuvine. Si cum mai bine daca nu cu un desert de primavara absolut delicios?

Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar daca iti doresti, poti folosi zmeura, mure, afine, etc.

Desert de primavara – usor de realizat si super gustos!

Asa ca haide sa aflam mai multe despre aceasta reteta gustoasa si extraordinar de simpla. Daca ai cateva borcane goale sau recipiente din acelea retro, foloseste-le. In acest desertul va foarte bine si te vei bucura si de un aspect pe masura asteptarilor.

Daca te-ai hotarat la capsune, cumpara 2 cutii a cate 500 de grame.

Ce vitamine contin capsunele? Este vorba despre vitamina C, calciu, potasiu si magneziu. Ca sa nu iti mai spunem ca previn inflamatiile din corp. Asa ca le recomandam celor care vor sa amelioreze reumatismul si alte boli similare. Gratie antioxidantilor, imbunatatesc si functiile creierului, asa ca ai toate motivele sa le consumi. Dar sa ne intoarcem la dieta cu capsune…mai multe aici >>>

Ingrediente

– 1 kilogram capsune

– sucul de la 2 lamai sau lime

– 400 grame stevia sau zahar brun

– cateva frunze de menta

– 100 grame de frisca

– 20 de piscoturi

Desert de primavara – cum se realizeaza?

Mod de preparare

Vor exista 2 zile, de preparare. Pentru ca, in prima zi, vei amesteca toate capsunele curate si feliate cu sucul de lamiae si o cana de zahar brun. Pune totul la rece, iar urmatorul pas va fi facut a doua zi.

Asadar, dupa cele 24 de ore, vei amesteca bine de tot frica cu inca o cana de zahar. Poti sa pui totul la blender sau la mixer, pentru a se omogeniza rapid.

Primul pas va fi sa pui piscoturile pe fundul borcanului, apoi vei pune crema si la final capsunele care au stat la frigider. Crede-ne pe cuvant, vei obtine un desert de vis.

Serveste-l alaturi de cei dragi si bucura-te de un desert lejer si gustos.

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *