Dieta cu capsune. Scapa rapid de kilogramele in plus

Acum ca sezonul cald s-a instalat sigur vrei sa pierzi cateva kilograme, iar dieta cu capsune este exact ceea ce aveai nevoie, pentru a avea o silueta de vis.

Si cum sa nu te atraga asa un regim? Ce poate fi mai eficient decat sa tii o cura bazata pe unele dintre cele mai delicioase fructe de sezon? Si, bineinteles, vrem sa iti sugeram sa le cumperi pe cele romanesti, asa ca fa mai multe plimbari in piata.

Dieta cu capsune a prins foarte bine in afara, iar acum isi face simtita prezenta si in Europa. Iar vestile bune nu se opresc aici. Se pare ca cercetatorii confirma faptul ca aceste mici fructe sunt excelente pe timp de dieta. Abunda in vitamine, fibre si minerale, ajutand metabolismul sa isi faca treaba mai repede.

De asemenea au capacitatea de a te ajuta sa ai o pofta de mancare mai scazuta. Beneficiile sunt nenumarate, asa ca nu mai pierdem vremea si dorim sa ti le prezentam.

Dieta cu capsune. De ce este asa de eficienta?

In primul rand, au doar 50 de calorii la suta de grame, asa ca poti manca in voie. In special ca gustare, chiar daca nu esti la cura de slabire. Extrem de sanatoase, te vor ajuta sa elimi toxinele cu succes. si sunt recomandate chiar si persoanelor cu diabet de tip 2.

Ce vitamine contin capsunele? Este vorba despre vitamina C, calciu, potasiu si magneziu. Ca sa nu iti mai spunem ca previn inflamatiile din corp. Asa ca le recomandam celor care vor sa amelioreze reumatismul si alte boli similare. Gratie antioxidantilor, imbunatatesc si functiile creierului, asa ca ai toate motivele sa le consumi. Dar sa ne intoarcem la dieta cu capsune.

Ce trebuie sa faci pentru a reusi sa slabesti?

In primul rand, tine minte ca este foarte important sa cumperi capsune proaspete. Daca vrei sa te purifici si sa slabesti rapid, poti merge pe varianta Victoriei Beckham, care a mancat doar un kilogram de capsune pe zi, pret de o saptamana. Desigur, nu este tocmai usor, dar poti incerca. Pe langa acestea, mai poti avea gustari formate din nuci nesarate si neprajite.

Daca vrei sa urmezi sfaturile lui Kim Kardashian, vei varia meniul, ceea ce va fi mai usor. Vedeta a povestit ca a mancat dimineata salata de fructe ( banane, mere) si un iaurt de capsune. Vedeta a introdus fructele si la pranz, consumand curcan la gratar cu sparanghel si…capsune. Ca gustare, a avut iaurt cu capsune. La cina, Kim a mancat branzica de casa si un cartof copt, alaturi de o salata de capsune. Poti sa consumi salata mai incolo, daca ti se pare ciudata combinatia.

Ideea de baza in dieta cu capsune este sa introduci cat mai des aceste mici fructe rosiatice in viata ta. Desigur ca pe internet poti gasi retete dietetice care au la baza capsune, asa ca iti recomandam sa faci o mica cercetare in acest sens. O idee ramane clara: sa nu depasesti 1200 de calorii pe zi. Incearca sa tii dieta cu capsune, varianta in care mananci variat, macar pret de 2 saptamani.

Exemplu meniu dieta cu capsune:

Mic dejun – un bol mare cu cereale integrale, lapte vegetal, capsune si seminte. O cafea sau un ceai
Pranz – o salata de cruditati ( salata verde, nuci, miere, capsune, spanac, branza feta), supa crema de legume
Gustare – smoothie de capsune
Cina – legume inabusite, smoothie sau o cana de capsune

Desigur, acesta este doar un meniu orientativ, poti introduce si alte retete sanatoase cu capsune si nu numai!

 

Dieta cu capsune – eficienta si sanatoasa

Mai ales daca alegi cea de-a doua varianta a curei de slabire, unde poti manca variat si sanatos. Nu uita sa excluzi in cele 2 saptamani de dieta:

– sucurile acidulate
– fast food
– dulciuri
– fainoase

Poti consuma in schimb faina integrala, aceasta fiind mult mai sanatoasa. Nu uita sa bei apa din abundenta, sa faci sport si sa ai incredere in tine. Vei slabi cel putin 5 kilograme, garantat!

 

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *