Dieta cu rosii si castraveti – pentru o silueta de vis!

Daca si tu vrei sa slabesti rapid, incearca dieta cu rosii si castraveti. Nu de alta, dar cu siguranta vei fi multumita. Este o dieta restrictiva, dar sigur poti slabi pana la 5 kilograme.

De ce? Pentru ca vei consuma foarte multe legume. Asa ca este important de stiut cativa pasi esentiali, pentru a slabi sanatos si repede.

Dupa cum stii, salatele de rosii si castraveti sunt printre preferatele romanilor. Asa ca probabil nu-ti va greu sa le integrezi si pe acestea in viata ta.

Ei bine, este momentul sa afli mai multe despre aceasta dieta pe placul iubitorilor de cruditati.

Dieta cu rosii si castraveti – cum functioneaza?

Dupa cum stii deja, rosiile abunda in licopen, o substanta cu efect antioxidant puternic.
Aceasta are capacitatea de a ne proteja de boli si tot felul de afectiuni specifice. In special daca se consuma alaturi de ulei de masline.

Castravetii sunt cel mai alcalin aliment. Asa ca ai face bine sa-l introduci in dieta ta zilnica. In special ca contin peste 70% apa. Asa ca te vor ajuta sa scapi de toxine cu succes.

Dieta cu rosii si castraveti – DIETA

Cum se va tine? Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi? Ei bine, nu este ceva complex. Doar ca va fi nevoie de determinare din partea ta.

MENIU

Mic dejun: un ou preparat fara ulei, o felie de paine integrala/ 2 cartofi fierti cu rosii/ cereale integrale si fructe de sezon
Gustare: 2 rosii cherry sau un castravete proaspat
Pranz: supa crema de post de ciuperci, o salata de rosii, o felie de paine integrala/ legume la cuptor si o salata de castraveti
Gustare: o rosie sau un castravete
Cina: Salata de castraveti, rosii si branza degresata

Dieta cu rosii si castraveti – ce mai poti manca?

Poti adauga si un pui la gratar la pranz, alaturi de salata de rosii sau castraveti. Asa ca poti varia masa de pranz. Ideea ar fi sa nu depasesti 1100-1200 de calorii, daca vrei sa slabesti.

Asa ca ai grija de tine, fa sport, tine dieta timp de 7 zile si bucura-te de un trup de primavara tonifiat si armonios. Succes!

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *