Dieta cu goji – preferata vedetelor

Poate ca nu stiai, dar exista si dieta cu goji, un regim alimentar destinat doamnelor care vor sa piarda cateva kilograme, fara a depune un efort foarte mare in acest sens.

Asadar, aceste fructe minunate care mai nou sunt cultivate chiar si in Romania, te vor ajuta sa slabesti, daca urmezi cateva reguli de baza. Si nu iti face probleme, nu va fi nimic prea complicat, garantat! Va fi nevoie de putina disciplina si perseverenta, iar dieta cu goji isi va face efectul.

Iti readucem aminte ca fructele goji sunt o adevarata sursa de minerale si vitamine, fiind recomandate ca adjuvant in nenumarate boli.

Bogate in vitamine si minerale, acestea contin: vitamina A, vitamniele B1, B2, B3, B5 si B6, vitamina C, magneziu, crom, fier. Contin in jur de 200 de calorii la suta de grame, asa ca reprezinta un mic dejun ideal. Usor de digerat, acestea pot fi consumate ca atare sau adaugate in terciuri de ovaz sau iaurturi…vezi mai multe despre goji >>>

Exista specialisti in domeniu care sustin ca Goji contine de 400 ori mai multa vitamina C decat portocalele, ca sa stii cum stau lucrurile. Asa ca, atunci cand esti racita, mananca o portie generoasa de Goji (20 grame), pentru a fortifica sistemul imunitar.

Dieta cu goji – de ce functioneaza atat de bine

 

Pentru ca aceasta dieta nu este tocmai una restrictiva, este destinata in special persoanelor care vor sa slabeasca intre 3-5 kilograme, nu mai mult. Altfel ai nevoie de un regim de slabire mai strict, daca doresti sa vezi rezultate spectaculoase.

Desigur ca si in aceasta dieta este necesara miscarea, asa ca nu evita sa faci exercitii sportive. Va fi foarte usor sa tii urmezi acest regim, avand in vedere ca fructele goji sunt adevarate bombe de energie, conferindu-ti mai multa decat ai nevoie. Asa ca pregateste-te sa fii mai in forma ca oricand.

Au si fibre din plin, asa ca vei avea un tranzit intestinal optim, foarte important atunci cand esti la dieta cu goji. Doar vrei sa elimini cat mai multe toxine, nu-i asa?

 

Cum se tine dieta cu goji

Foarte simplu. Tot ceea ce ai de facut este sa mananci o mana de goji dimineata, pe stomacul gol. Dupa ce ai baut un pahar mare cu apa, in prealabil, si ai asteptat 15 minute. Pe parcursul zilei, incearca sa strecori fructele goji in salate si iaurturi, fara a face excese, desigur.

Perfecte in diete, aceste mici fructe rosii te vor ajute sa ai succes in procesul de slabire, sustinand masa musculara. Asa ca sportul este mai mult decat indicat.

 

In dieta cu goji sunt INTERZISE:

– produsele de patiserie si fainoasele ( se recomanda cele din faina integrala)
– bauturile carbogazoase pe baza de zahar
– fast-food

Era normal sa ai macar cateva restrictii, daca vrei sa ai un succes rasunator in dieta ta. Desigur, poti manca de trei ori pe zi, dar este important ce alegi.

 

Ca sa iti faci o idee, iti dam un exemplu de meniu CORECT:

Mic dejun: cereale integrale cu lapte, o banana, cateva afine, o felie de paine integrala
Pranz: supa crema de legume, peste la gratar cu salata si un fruct
Gustare: cateva nuci, un smoothie de fructe
Cina: orez integral cu legume inabusite sau o salata bulgareasca

Dupa cum vezi, nu se pune problema ca vei suferi din pricina foamei, nicidecum. Vei amplifica procesul natural de detoxifiere al organismului, asa ca rezultatele vor aparea rapid.

 

Dieta cu goji – de ce o prefera vedetele?!

Pentru ca este un regim de slabire lejer, in special cand vrei sa dai jos doar cateva kilograme. Madonna, Oprah sau Elizabeth Hurley au amintit de mai multe ori aceasta dieta, datorita efectelor sale pozitive.

Totusi, incearca sa nu depasesti doza zilnica recomandata de 25 de grame, asa recomanda specialistii. Asa ca, daca mananci o mana de goji de dimineata si mai presari cateva intr-un smoothie, de exemplu, este suficient.

Nu uita sa consumi apa din belsug, sa faci miscare si sa te bucuri ca mananci sanatos. Mult succes!

 

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *