Idei de mic dejun pentru slabit

Daca si tu vrei sa incepi ziua cu dreptul, atunci iti prezentam cateva idei de mic dejun pentru slabit. Cu siguranta vor fi pe placul tau, in special ca vorbim de cateva preparate satioase si gustoase. Fara doar si poate ca ai nevoie de proteine si nutrienti, asa ca iti propunem cateva idei de mic dejun care sa iti dea energie.

Chiar daca esti o persoana care nu mananca de dimineata, iti propunem sa schimbi acest obicei nesanatos. Este indicat sa savurezi macar un smoothie de fructe, inca de la prima ora. Vei avea parte de vitamine si minerale, ceea ce iti va da mai multa energie.

Desigur ca poti consuma si o cafea, indiferent ce mananci. Iti recomandam sa o indulcesti cu extract de stevia, are 0 calorii, dar un gust la fel de bun ca zaharul.

Haide sa vedem impreuna ce poti consuma de dimineata, astfel incat sa ai grija la silueta.

Idei de mic dejun pentru slabit – ce sa mananci?

Un ou fiert si o salata de rosii. Un mic dejun satios, conceput din doar 2 ingrediente delicioase. Iti recomandam sa il servesti cat mai des si sa nu neglijezi prima masa a zilei. Ouale au proteine, iar rosiile abunda in fibre si minerale, asa ca vei incepe ziua cu dreptul.

O portocala sau un ceai verde. Sau ambele, desigur. Un fruct iti va conferi energie, iar ceaiul verde este perfect pentru dimineata, datorita continutului de cofeina. Acest mic dejun este perfect pentru cei care nu mananca, la prima ora.

Doua felii de paine prajita integrala cu unt de arahide. Desigur ca iti recomandam sa nu pui unt de arahide din abundenta, pentru ca este bogat in calorii, asa cum stii. De asemenea, iti indicam sa alegi un unt care este preparat din arahide coapte, nu prajite. Este mult mai sanatos, in special daca nu are zahar sau sare in compozitie. De regula aceste produse sunt mai scumpe, dar merita toti banii. Alegand un aliment calitativ iti protejezi sanatatea si silueta.

Idei de mic dejun pentru slabit – smoothie sau o gustare sarata

Doua felii de paine integrala sau fara gluten cu humus/salata de vinete/ pate vegetal. Un astfel de mic dejun este extrem de usor de realizat, asa ca sigur gasesti 10-15 minute, de dimineata. Merita sa sacrifici cateva minute de somn pentru a avea o sanatate mai buna si un trup armonios.

Un smoothie cu banana, fructe de padure si seminte de chia este ideal pentru cei care nu mananca de dimineata, in general. Este usor sa savurezi o astfel de bautura si cu siguranta iti va placea, este ca un desert sanatos!

Smoothie pentru detoxifiere – ce contine si cum se realizeaza?

Smoothie cu zmeura, mango si banane – un adevarat deliciu!

Ingrediente:

3 capsune
o banana medie
o cana apa de cocos (sau apa plata, pune si cativa fulgi de cocos, daca ai)
1/2 mango…vezi reteta completa aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *