Smoothie pentru detoxifiere – zmeura, mango si banane!

Acest smoothie pentru detoxifiere te va incanta, mai mult ca sigur. De unde stim? Ei bine, contine doar fructe delicioase si eficiente in dieta de slabire.

Sau poate ca nu vrei sa slabesti, ci doar sa iti cureti organismul de toxine. Oricum ar fi, avem pentru tine un smoothie pentru detoxifiere absolut fenomenal.

Il recomandam ca gustare, intre mese sau ca mic dejun, in special daca esti una dintre persoanele care nu poate manca de dimineata. In acest fel, vei avea parte de energie si vitamine, fara sa fii nevoita sa mananci ceva satios.

Smoothie pentru detoxifiere – ce contine si cum se realizeaza?

Smoothie cu zmeura, mango si banane – un adevarat deliciu!

Ingrediente:

  • 3 capsune
  • o banana medie
  • o cana apa de cocos (sau apa plata, pune si cativa fulgi de cocos, daca ai)
  • 1/2 mango
  • sucul de la o lamaie
  • o felie de ananas, curatata si feliata

Mod de preparare

Se curata ingredientele, se feliaza si se adauga in blender. Amesteca pana obtii o bautura omogena. Cantitatea obtinuta este destul de mare, asa ca poti bea doar o ceasca de smoothie, iar restul il poti servi mai tarziu. De asemenea, il poti lua cu tine la serviciu, trebuie doar sa-l depozitezi intr-un recipient din sticla, in frigider, pana il vei consuma.

Smoothie pentru detoxifiere – de ce aceasta combinatie de fructe?

Pentru ca sunt imbatabile atunci cand vine vorba despre detox si slabit. Zmeura si mango contin vitamina C si fibre, perfecte pentru a-ti purifica trupul. Banana confera proteine, absolut necesare intr-o dieta, iar ananasul si lamaia sustin procesul de ardere a grasimilor.

Din fericire, este o combinatie eficienta si gustoasa de alimente, asa ca va fi pe placul tau aceasta bautura, mai mult ca sigur.

De ce sa consumi zmeura – iata cateva motive serioase:

– vei preveni aparitia bolilor canceroase. Sunt nenumarate studii care arata ca anumite fructe de padure, printre care si zmeura, te pot ajuta sa previi cancerul. Si nici nu este de mirare, avand in vedere ca abunda in antioxidanti, la fel ca si afinele.

Este buna chiar si pentru cei care sufera de astfel de maladii, in contextul in care aceasta ii poate ajuta sa elimine toxinele. Poate preveni in special cancerul de colon si te va ajuta sa ai un tranzit mai bun.

– recomandata si persoanelor care sufera de diabet. Avand in vedere ca nu prea contine zahar, este ideala pentru acestia. Si gandeste-te ca poate fi un desert grozav…mai multe despre zmeura >>>

5/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *