Cum sa scapi de petele de pe fata. Remedii si tratamente naturiste

Sigur si tu ai vrea sa stii cum sa scapi de petele de pe fata, in special daca te confrunti cu acestea de ceva timp si nu ai reusit sa le dai de cap. Desigur ca exista si multe tratamente costisitoare care promit sa faca minuni, dar sa fie oare asa? Cel mai bine ar fi sa recurgi la metodele de vindecare naturiste.

Sunt mult mai sanatoase si nu te vor costa o caruta de bani, asa ca ai face bine sa faci cateva vizite la plafar, pentru a-ti cumpara ingredientele necesare. Desigur, pentru a afla cum sa scapi de petele de pe fata ar fi bine sa faci o vizita la medic si sa afli de ce natura sunt.

Au aparut ca urmare a expunerii solare? Din cauza unui dezechilibru hormonal? Sa fie stresul sau lipsa de vitamine, de vina?

Un medic experimentat iti va spune ce fel de afectiune este, plus ca te va indruma in acest sens. Desigur, este foarte important sa ai o dieta sanatoasa, atunci cand ai probleme ale pielii. Mananca mai multe fructe si legume si nu folosi prea multe produse cosmetice, pot fi daunatoare.

Cum sa scapi de petele de pe fata – incearca aceste remedii naturale

1. Suc de lamaie. Aceasta are vitamina C din belsug, asa ca iti va inalbi petele si este una dintre cele mai simple solutii pentru a atenua vizibilitatea acestora. Ce trebuie sa faci? Pune putin suc de lamaie pe o discheta demachianta si maseaza zonele afectate. Lasa sa se usuce si sa actioneze, dupa care clateste-te cu apa calduta.

2. Cartofi. Nu te-ai fi gandit la aceasta varianta, dar iata ca exista si chiar functioneaza. Trebuie doar sa masezi o felie de cartof pe zona afectata si sa lasi un pic sa actioneze. Efectele vor fi imediate.

3. Lapte batut. Punem pariu ca pana acum esti cel putin uimita de aceste remedii pentru ten. Cum sa scapi de petele de pe fata? Laptele batut te va ajuta sa atenuezi aceste pete, care se vor inalbi. Pune putin lapte batut pe o discheta demachianta, aplica pe zona afecta si lasa pret de 10 minute sa actioneze. Daca vrei sa vezi rezultate rapid, fa acest proces de doua ori pe zi.

4. Aloe Vera. Aceasta planta minune te poate ajuta sa scapi si de petele nedorite. Vei avea nevoie de extract de aloe vera, direct din frunze, pe care il vei aplica pe fata. Lasa-l sa actioneze in jur de 20 de minute si clateste cu apa din abundenta.

5. Turmeric. Daca tot te intrebi cum sa scapi de petele de pe fata, afla ca acest condiment minune te poate ajuta si in acest sens. Va reduce pigmentarea, ai nevoie de 2 lingurite de turmeric, putin lapte si suc de lamaie. Combina aceste ingrediente si vei obtine un amestec dens. Aplica in zonele afectate de pete.

6. Papaya. Te va ajuta sa hidratezi intens pielea si sa atenuezi petele. Aplica pulpa de papaya direct pe piele si lasa sa actioneze tot in jur de 20 de minute. Clateste bine si lasa tenul sa respire.

Cum sa scapi de petele de pe fata – oare vei scapa de acestea?!

Cu siguranta, dar nu uita sa acorzi o importanta remediilor de mai sus, incearca-le pe toate si de abia daca observi ca nu functioneaza treci la un tratament alopat.

Nu uita sa lasi stresul la o parte, sa bei multa apa si sa mananci sanatos. Axeaza-te pe fructe si legume crude si lasa la o parte fast-foodul si ciocolata. Acestea iti pot afecta serios pielea, asa ca nu exagera cu mancarea nesanatoasa.

Ai grija de tine si sigur problema va disparea, in timp. Succes!

5/5 (9)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *