Secrete de frumusete din jurul lumii

Ca frumusetea sta in ochii privitorului este un fapt binecunoscut, dar nu ar strica sa cunosti acele secrete de frumusete celebre, care te pot ajuta oricand.

Orice femeie doreste sa aiba par, unghii sau piele de invidiat si uneori este mai simplu decat pare sa obtii aceste lucruri. De multe ori cheltuiesti sume de bani mari, pe anumite produse care nu-si demonstreaza eficacitatea, asa ca ar fi sa incerci unele trucuri naturale?

Mai demult femeile foloseau tot felul de secrete de frumusete simple, care includeau alimente aflate la indemama oricui. Si nu aratau asa de rau, asa cum stii deja.

De multe ori, poti gasi in bucatarie mai multe „produse profesionale” destinate frumusetii.

Secrete de frumusete din jurul lumii:

1. Spania. Femeile din aceasta tara considera ca feliile de cartofi plasate sub ochi te vor ajuta sa scapi de cearcane. Doar lasa o felie de cartof sub ochi, timp de 10 minunte, pielea va deveni mai luminoasa. Desigur, pentru a vedea rezultatele trebuie sa faci acest lucru pentru o perioada indelungata de timp. In timp, se vor atenua considerabil.

2. India. Faimosul turmeric este chiar unul dintre acele secrete pentru frumusete. Pe langa calitatile sale culinare deosebite si capacitatea de a ne feri de boli, turmericul te poate scapa si de acnee. Ce trebuie sa faci? E bine, se recomanda o masca din iaurt, turmeric si o lingura de suc de lamaie, pentru o piele mai fina si luminoasa.

3. Australia. Aici, crema de papaya pentru piele face minuni, fiind ideala pentru orice tip de piele. Papaina continuta de fruct, o enzima care reduce petele negre si previne imbatranirea, este foarte apreciata. Are si rolul de a exfolia pielea si poate ajuta la vindecarea ranilor si a eczemelor. Este un produs miraculos, asa ca iti recomandam sa incerci creme naturale, cu acest ingredient. Dar asigura-te ca o cumperi dintr-o sursa sigura.

4. America de Sud. Printre acele secrete de frumusete ale zonei se numara si…avocado. Nu este doar un fruct delicios, dar ajuta si la regenerarea parului si a pielii. Poti sa pui avocado ca atare direct pe fata, de exemplu, ca o masca. Pentru efecte mai bune, amesteca-l cu o banana si ulei de masline si pune-l la baza scalpului. Iti va face parul mai moale, iar scalpul tau va fi mai sanatos in mod natural.

5. Grecia. Uleiul de masline este recunoscut pentru proprietatile sale excelente asupra pielii si a parului, asa ca nu-l omite. Si vestile bune nu se opresc aici, poti folosi uleiul de masline ca atare, iar rezultatele vor aparea rapid. Are capacitatea de a hidrata si de a imbunatati aspectul pielii, lasand-o moale si matasoasa.

6. Rusia. Rusoaicele sunt cunoscute pentru faptul ca folosesc ingrediente naturale pentru infrumusetare. De exemplu, folosesc fulgi de ovaz inmuiati in apa (aproximativ 10-15 minute) , ulei de masline si suc de lamaie pentru o masca de fata perfecta. Se aplica si se lasa sa actioneze in jur de 10 minute, dupa care se clateste tenul.

7. Franta. Se numara printre femeile care au secrete de frumusete…naturale. Unghiile si parul si le ingrijesc cu meticulozitate. Folosesc un compus format din apa calda cu suc de lamaie pentru a trata unghiile. Asa ca introduc degetele timp de cateva minute in acest preparat, inainte de a folosi oja. De asemenea, folosesc laptele pentru o piele mai frumoasa. Asa ca adauga o cana de lapte in apa, inainte de a face baie, iar rezultatele se vor observa in timp.

Secrete de frumusete – nu uita de sport si alimentatie

Toate aceste secrete si trucuri functioneaza de minune, dar nu uita alte aspecte. De exemplu, daca vrei sa fii frumoasa si sanatoasa, ocupa-te de nutritie si alimentatie. Mananca mai multe fructe si legume si nu uita sa faci macar jumatate de ora de sport pe zi.

In acest fel trupul tau va fi mai armonios, iar tu te ve simti mai plina de viata.

 

 

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *