Argintul coloidal – trateaza cu succes acneea, elimina virusii si vindeca ranile!

Poate ca nu stiai, dar argintul coloidal este unul dintre acele remedii naturale care poate trata cu succes o serie intreaga de boli si afectiuni, inca din timpuri stravechi.

Ce este, mai exact, argintul coloidal? Este un amestec compus din particule de argint, avand o gramada de indicatii pentru sanatate. Poate inlocui antibioticele cu succes si nu distruge flora intestinala!

Argintul coloidal distruge bacteriile, parazitii si ciupercile care intra in contact cu el si poate fi un remediu de nadejde in infectiile acute. Cum crezi ca se vindecau oamenii in trecut? Recurgeau la tot felul de metode eficiente la vremea respectiva, valabile si in zi de azi.

Iar vestile bune nu se opresc aici. Se pare ca poate ajuta si in alte situatii, cum ar fi acneea acuta. De multe ori solutiile simple pot fi cele mai bune, asa cum vom vedea astazi.

Argintul coloidal – cum si in ce situatii te poate ajuta sa te vindeci?

Asadar, poate trata cu succes si probleme acneice, de exemplu. Nu putine sunt vedetele care au reusit sa scape de cosuri in acest mod. Atunci cand nimic nu pare sa functioneze, ar fi bine sa ne intoarcem la solutiile naturale.

Poate fi folosit atat intern cat si extern, adica se va pulveriza in zona afectata.

ATENTIE! Este indicat sa consulti un medic inainte de a lua orice tratament, pentru a nu suferi din pricina reactiilor adverse.

Argintul coloidal, ce infectii poate vindeca:

  • sinusuri
  • raceli acute
  • intoxicatii alimentare
  • carii dentare
  • sistem imunitar slabit
  • tratament urinar

Pe vremuri era folosit chiar si in tratarea arsurilor, ranilor, infectiilor virale acute de tot felul. De exemplu, daca vei pune putin argint coloidal pe o carpa si vei tampona usor o zona afectata de rani, vei stopa inmultirea bacteriilor.

Se folosea ca antibiotic, iar oamenii se vindecau de tot felul de afectiuni. Argintul coloidal este unul dintre acele remedii care nu ar trebui ignorate, chiar daca exista antibiotice alopate. Acestea nu sunt necesare mereu, asa ca nu uita sa te tratezi naturist, de fiecare data cand este posibil.

In ultima vreme, se remarca un interes tot mai mare pentru astfel de tratamente. Desigur ca argintul coloidal poate fi gasit la magazinele de specialitate.

Argintul coloidal – sa nu uitam un tratament exceptional

Asa se petrece de ceva timp, oamenii tind sa uite remediile vechi, desi acestea sunt de cele mai multe ori la fel de eficiente ca cele alopate. Acesta un dezinfectant natural, cu efect antibacterian care te poate ajuta in foarte multe situatii.

Apropo, exista tot mai multe cosmetice care au argint coloidal in compozitie, nu le evita pentru ca sunt minunate pentru ten!

Argintul este folosit inca din antichitate pentru a purifica apa sau vinul, asa ca proprietatile sale benefice nu sunt niciun mister.

Recomandam sa cumperi argintul coloidal din locuri sigure cum ar fi magazinele naturiste. Sfatul unul medic naturopat este iarasi o idee buna.

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *