Dieta cu drojdie de bere. Cine s-ar fi gandit?!

Da, este cat se poate de adevarat, exista dieta cu drojdie de bere, iar asta nu este tot! Se pare ca functioneaza de minune, asa ca de ceva timp si-a castigat popularitatea.

Se presupune ca berea ingrasa si chiar asa este, daca ar fi sa luam in calcul numarul ridicat de calorii pe care-l are in compozitie. Asadar, dieta cu drojdie de bere ar trebui incercata de oricine vrea sa testeze ceva inedit. Acest aliment are in compozitie ciuperca denumita „Saccharomyces cerevisiae”, care are in posesie o gramada de vitamine, minerale si aminoacizi.

Tocmai de aceea poate avea efectul unui medicament. Are in compozitie: vitamine din complexul B, aminoacizi, saruri minerale, seleniu, crom, magneziu, etc si este denumita „drojdia vie”.

Dieta cu drojdie de bere – de ce functioneaza de minune?

Se pare ca drojdia de bere, daca este consumata cu regularitate, te va ajuta sa te mentii in forma. De asemenea, are capacitatea de a elimina toxinele, intareste imunitarea si stimuleaza circulatia sangelul. Reface flora intestinala afectata de medicamente.

ATENTIE! Te sfatuim sa vorbesti cu un medic naturist sau un specialist inainte de a lua, pentru a fi sigura ca nu te afecteaza.
Fiecare om poate reactiona altfel, asa ca este bine sa ai parerea unui cadru de specialitate.

Poate sa te ajute si in curele de slabire, de unde a aparut si dieta cu drojdie de bere. Dar este utila si in tratarea si prevenirea mai multor afectiuni.

Vorbim despre:

  • acnee
  • diaree
  • colita
  • anemie
  • ciroza
  • enterocolita
  • diabet zaharat

Stimuleaza si cresterea parului si te ajuta sa rezisti la efort fizic si oboseala intensiva.

Dieta cu drojdie de bere – un aliment bogat in fibre!

Asa ca este perfect in curele de slabire. Nu exista o tehnica anume si nu sunt mari restrictii. Doar ca inainte de fiecare masa trebuie sa iei o lingurita de drojdie de bere. Asteapta putin si apoi mananca.

Desigur, iti recomandam o dieta light, fara prajeli, sucuri carbogazoase, dulciuri, etc. Mananca mai sanatos, iar la cina consuma ceva lejer. Nu manca cu 4 ore inainte de culcare!

Este indicat sa mananci multe fructe si legume, cruditati, salate si mai putine alimente procesate. Incearca pret de 2 saptamani sa te hranesti sanatos si nu uita de drojdia de bere.

Mananca timp de 2 zile pe saptamana fara carne si incearca sa introduci mai multe sucuri naturale in dieta ta. Cele de morcovi, portocale si limonadele sunt perfecte in diete.

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *