Dieta cu varza cruda, simpla si eficienta

Dieta cu varza cruda poate fi foarte utila si eficace in cazul acelor femei care vor sa slabeasca sanatos si repede, cateva kilograme bune.

Dupa cum deja probabil stii, varza cruda este foarte benefica sanatatii, asa ca ar fi bine sa o includem mai des in dieta zilnica. Varza face parte din familia cruciferelor, precum broccoli si conopida, fiind o sursa excelenta de minerale, vitamine si antioxidanti.

Daca ai probleme cu stomacul, o dieta cu varza cruda s-ar putea sa fie foarte eficienta si te va ajuta sa slabesti. La fel si in cazul celor care sufera de gastrita sau ulcer, varza cruda avand efecte terapeutice multiple.

Desigur ca aceasta este mult mai sanatoasa daca o vei consuma in stare cruda, decat gatita. Ce vitamine si minerale are? O analiza scurta arata ca are in compozitie: vitamina C, K, B1,B2, B3, B6. De asemenea, contine mangan, fosfor, acid folic, seleniu, calciu, fier si magneziu. Iar o portie de varza are doar 44 de calorii la suta de grame.

Dieta cu varza cruda

Este foarte simplu ce ai de facut. Nu trebuie sa rontai toata ziua varza, nicidecum. Ceea ce iti propunem este sa iti schimbi masa de pranz. De exemplu, de acum incolo, pentru cel putin o luna, mananca la pranz doar salata de varza cruda si un gratar de curcan sau pui.

Dupa cum vezi, dieta cu varza cruda nu presupune ceva iesit din comun. Desigur, exista cateva restrictii in acest sens. Nu vei consuma mai mult de 1.700-1.800 de calorii pe zi, in aceasta perioada. Si ar fi indicat sa faci mai multa miscare.

Dieta cu varza cruda versus cea cu varza murata

Exista si aceasta varianta, de a inlocui varza cruda cu cea murata, la fel ca in exemplul de mai sus. Aceasta este o sursa excelenta de probiotice, asa ca poate fi o alternativa buna. Alaturi de un preparat pe baza de proteine poate constitui un pranz pe cinste. Tine doar de tine sa alegi varianta care te atrage cel mai mult. Urmeaza dieta cu varza si slabeste sanatos!

 

 

 

 

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *