Dieta cu supa rece de castraveti

Sigur si tu ai vrea sa fii in forma, in special acum ca vine primavara, iar pentru tine am pregatit dieta cu supa rece de castraveti. Eficienta si rapida, aceasta cura de detoxifiere te va ajuta sa fii cu un pas mai aproape de silueta mult dorita. Si nu este chiar atat de greu pe cat ai putea crede.

Poate ca la inceput ti se va parea ciudat sa pregatesti si sa consumi o astfel de supa, dar dupa aceea te vei obisnui. De asemenea, efectele vor fi pe masura asteptarilor.

Castravetii sunt una dintre legumele care ar trebui consumate cat mai des, avand in vedere ce proprietati fantastice au. Contin apa din belsug, fibre, vitamine si sunt bazici, adica intr-o stare alcalina. La fel ca si organismul nostru.

Castravetii ar trebui consumati cat mai des, avand in vedere toate aceste caracteristici remarcabile, mai ales ca in sezonul cald se vor gasi din abundenta.

Dar sa revenim la dieta cu supa rece de castraveti. Vestile bune constau in faptul ca acest regim nu este unul strict, nici pe departe. De fapt, in aceasta dieta este necesar sa renunti la mancarurile nesanatoase, pe cat posibil.

Ne referim la fast-food, mancaruri procesate in exces, chipsuri, dulciuri, etc. Desigur, va trebui sa consumi cat mai multi castraveti.

Dar sa nu mai pierdem vremea. Haide sa vedem in ce consta dieta cu supa rece de castraveti

In primul rand, iti vom prezenta reteta de supa de castraveti, pentru a sti ce trebuie sa gatesti efectiv. Desigur, este indicat sa consumi si salate cu castraveti, senvisuri, omlete, etc. Asa ca nu uita sa adaugi si castraveti, ca garnitura, la fiecare masa, daca poti.

Supa rece de castraveti ( cu iaurt)

– 700 ml supa de legume
– 400 ml de iaurt ( preferabil grecesc)
– cativa castraveti
– ceapa verde
– marar
– patrunjel
– suc de lamaie
– sare, piper

Mod de preparare

In primul rand, fa o supa de legume din morcovi, cartofi si ceapa. Adauga o lingura de ulei si fierbe-le pana devin moi. Apoi, scoate legumele si pastreaza supa. Las-o sa se raceasca, dupa care vei combina iaurtul grecesc cu supa de legume. In robotul de bucatarie vei pune castavetii, mararul si patrunjelul si ii vei marunti. Apoi, vei combina acest amestec cu supa de legume cu iaurt, sarea si sucul de lamaie. Pune la frigider supa, pentru a se raci.

Desigur, aceasta este doar una dintre retetele pe care le poti incerca, pentru dieta cu supa rece de castraveti. Poti adapta dupa bunul plac.

De exemplu, poti varia condimentele sau poti adauga si un cartof fiert in compozitie. Lasa-ti imaginatia sa zboare si inventeaza cele mai gustoase retete.

Dieta cu supa rece de castraveti – nu uita sa mananci sanatos mereu

In afara de faptul ca trebuie sa consumi supa pret de 10 zile, pentru a slabi in jur de 4-5 kilograme, ar fi bine sa mananci foarte sanatos. Adauga multe fructe si legume dietei tale si vei vedea ca te vei simti mult mai bine.

De asemenea, sportul este extrem de important, daca vrei sa slabesti intr-un mod armonios. Incearca sa faci macar 30 de minute de miscare pe zi. Mersul pe jos este foarte indicat pentru inceput.

Nu uita ca sedentarismul cauzeaza multe boli, asa ca fereste-te de aceste obiceiuri nocive. Ai grija de sanatatea si silueta ta si te vei simti mult mai bine.

 

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *