Dieta cu ardei iute: slabesti rapid si usor!

Sigur si tu ai vrea sa pierzi cateva kilograme, in special acum ca se apropie sezonul calduros, asa ca iti vom prezenta dieta cu ardei iute.

Iti readucem aminte ca acest condiment este incredibil de eficient in tratarea a nenumarate afectiuni si te poate ajuta sa slabesti mult mai usor. Desigur, nu este cazul sa te astepti la minuni, trebuie sa faci si tu anumite eforturi. Dar cu siguranta te va sprijini in acest proces.

Dieta cu ardei iute nu este un regim strict de slabire, nicidecum. De fapt, vei invata cum sa introduci acest condiment minune in viata ta, astfel incat sa te ajute sa slabesti.

 

Dieta cu ardei iute – ce se va petrece cand vei incepe sa consumi acest condiment

Ei bine, in primul rand pofta ta de mancare se va diminua considerabil. Adica nu vei mai dori atat de mult sa mananci o prajitura sau o portie de paste. Vei observa ca te poti abtine mai usor. Ce se petrece, de fapt? Practic, ardeiul iute iti va suprima pofta de mancare, iar acest pas este primul in calea reusitei.

Deci, vei reusi sa consumi un numar mai mic de calorii, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face, cand vrei sa slabesti. Este important sa consumi alimente cu nutrienti, dar fara a depasi 1.300 de calorii pe zi.

Capsaicina – ingredientul minune

Ardeiul iute este picant tocmai din cauza acestei substante, care are rolul de a accelera metabolismul, de a arde grasimile si de a conferi mai multa energie.

Dieta cu ardei iute – ce trebuie sa faci?

In afara de faptul ca iti recomandam sa renunti la fast-food, alimente procesate, dulciuri cu zahar, etc, trebuie doar sa introduci ardei iute in alimentatia ta. Nu exista o regula anume. Mai ales ca acesta poate sa se potriveasca in nenumarate mancaruri.

Adauga ardei iute in:

– ciorbe, supe creme
– tocanite, deasupra legumelor aburite
– salate, dressing ( desigur, iti recomandam sa iti prepari tu sosurile)
– …in orice alta mancare sanatoasa pe care o gatesti

IMPORTANT!

Sub nicio forma nu este cazul sa te apuci sa consumi cantitati imense de ardei iute. Nu despre asta vorbim. Pur si simplu incearca sa ii introduci in mancarea de la pranz, de exemplu. Si nu uita sa ai un meniu cat mai sanatos.

Traditionalul gratar de curcan (sau ciuperci la gratar!) alaturi de o salata de cruditati reprezinta un pranz minunat, in dieta cu ardei iute. Mai adauga si o supa crema de linte (picanta) si tocmai ai avut o masa bogata in nutrienti, dar sanatoasa. Desigur, tine de tine sa cauti retete sanatoase si eficiente in care poti folosi ardeiul iute. Nu exista o regula.

Dieta cu ardei iute – beneficii si iar beneficii

Nu este vorba doar despre a slabi, ardeiul iute te va ajuta sa ai o digestie mai buna, un metabolism eficient, mai multa energie. Plus ca te ajuta sa eliberezi toate acele toxine nocive, din corpul tau.

Vei putea slabi in jur de 3 kilograme intr-o luna, daca vei recurge la dieta cu ardei iute. Nu uita sa consumi multa apa in aceasta perioada si sa faci sport.

Doar in acest fel vei putea dobandi o silueta supla si armonioasa, ai rabdare si incredere si vei vedea rapid rezultatele. Succes!

 

5/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *