Dieta cu macrou – scapa rapid de kilogramele in plus!

Daca si tu te gandeai cum sa scapi de cateva kilograme nedorite, poate ca este momentul perfect sa incerci dieta cu macrou. De ce? Pentru ca este acel regim super eficient, care te poate ajuta sa fii in forma in doar 7 zile.

Suna bine? Atunci descopera detaliile si vezi ce poti face pentru a avea parte de cele mai bune rezultate. In dieta cu macrou nu vei manca macrou cat este ziua de lunga. Nicidecum. Mai degraba vei inlocui carnea grasa cu peste si vei fi foarte atenta la ce consumi, in rest.

Doar in acest mod vei putea slabi inteligent si repede, avand grija la alimentatie si facand putin sport. Pentru ca tonifierea si exercitiile fizice sunt vitale in cadrul unei cure de slabire.

Dieta cu macrou – de ce este eficienta?

Dupa cum numele sugereaza, te vei axa pe consumul de macrou, asa ca speram ca acest peste sa fie pe gustul tau. Este unul dintre cele mai consumate soiuri, cel putin in Romania. Asa ca probabil esti deja familiarizata cu acesta.

De ce macrou? Pentru ca este perfect pentru o masa usoara si nutritiva, plus ca este economic si se gaseste usor. Asa ca ai toate motivele sa-l consumi. Contine acizi grasi Omega 3, vitamina B12, fosfor, seleniu. Traieste inclusiv in Marea Neagra, asa ca este usor de procurat in Romania.

Iar macroul nu este deloc un peste banal, asa cum ai putea crede. Acesta are rolul de a:

  • preveni diabetul, regland zaharul din sange
  • reduce riscul de accident vascular cerebral (AVC)
  • te feri de bolile de inima, datorita acizilor grasi monosaturati si a grasimilor reduse
  • sustine sistemul osos
  • iti tine de foame, are multe proteine, dar un numar scazut de calorii

De aceea este indicat si in curele de slabire, in special ca iti va tine de foame, iar tu te vei simti mai bine ca oricand. Tocmai de aceea iti propunem sa tii dieta cu macrou pret de 7 zile. Cu siguranta vei vedea rezultatele. In special daca inainte mancai carne rosie sau fast-food. Acum vei avea parte de restrictii, dar este spre binele sanatatii tale. Plus ca vei fi mai supla ca oricand.

Dieta cu macrou – ce presupune?

Meniu standard (care poate fi adaptat)

Mic dejun: cereale integrale, cu o cana de lapte vegetal si cateva nuci si un fruct de sezon
Gustare: o mana de migdale sau un mar
Pranz: macrou la cuptor cu fasole verde si sos de rosii; macrou la gratar cu orez brun si legume; macrou la cuptor cu morcovi si dovlecei si ceapa
Gustare: un iaurt grecesc sau o para
Cina: 150 grame macrou si o salata de cruditati; 150 grame macrou la gratar cu salata de rosii

Desigur ca poti varia dieta, asa ca poti sa consumi si alte fructe si legume, atat timp cat nu mananci in exces. Bucura-te de mese sanatoase si satioase, dar fara a manca prea mult! Nu uita sa bei 8 cani de apa pe zi, ceai verde, sa consumi suc de grapefruit uneori, la gustare si sa faci sport.

Vei slabi 3 kilograme in timpul acestei saptamani, in special daca nu vei manca cu 4 ore inainte de culcare. Succes!

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *