Dieta Beverly Hills – scapa de kilogramele in plus

Primavara a sosit, asa ca sigur ai vrea sa scapi de kilogramele in plus, iar astazi iti vom prezenta dieta Beverly Hills, un regim alimentar de succes.

Iar asta nu este tot. Aceasta dieta a ajutat nenumarate vedete de la Hollywood sa-si recapete silueta, fiind celebru pentru efectele sale rapide. Cine nu ar vrea un trup de vis, intr-un timp scurt? Desigur, va presupune anumite sacrificii, dar acestea vor fi incununate de succes.

Conceputa de Judy Mazel, dieta Beverly Hills a fost special creata pentru combaterea obezitatii. Dupa cum probabil stii, americanii intampina o mare problema atunci cand vine vorba de nutritie. Fast-food-ul este mancarea preferata a acestora, asa ca nici nu este de mirare ca mai bine de 25% din populatie sufera de obezitate.

Dieta a fot mediatizata de catre persoanele cunoscute din America, tocmai de aceea a capatat si denumirea de Beverly Hills, acesta fiind un cartier luxos din Los Angeles.

Dieta Beverly Hills – restrictii si pasi exacti

In aceasta dieta nu trebuie sa urmezi un plan exact, asa ca din acest punct de vedere nu va fi un stres. Orele fixe si mancarea cantarita nu sunt prezente in acest regim alimentar. Vei manca doar alimente naturale, iar aici s-ar putea sa fie un mic soc…

Ei bine, in dieta Beverly Hills vei consuma doar FRUCTE, in primele 10 zile! Speram ca nu te-ai speriat asa de repede. Nu uita de faptul ca poti slabi in jur de 10 kilograme lejer, asa ca efortul va fi rasplatit.

Nu vei avea voie sa consumi:

– sare
– zahar
– lactate
– indulcitori, etc

Aceasta dieta va dura practic 25 de zile, dupa care va fi nevoie sa te mentii. „Vedeta” acestui regim alimentar este ananasul, asa ca iti recomandam sa il consumi cat mai des. De fapt, in dieta Beverly Hills fructele exotice sunt recomandate.

Asa ca achizitioneaza papaya, rodie, banane, kiwi.

Ideal ar fi sa consumi doar un fel de fruct pe zi. Adica doar ananas, de exemplu, in orice cantitate iti doresti. Daca ti se pare prea greu, le poti varia. Dar asteapta 2-3 ore, pana sa consumi urmatorul fel de fruct.

Este important sa consumam multe alimente care au in compozitie enzime digestive, pentru a fi siguri ca organismul va digera mancarea cu usurinta.

Desigur ca dieta Beverly Hills este destul de controversata, avand in vedere ca pentru 10 zile trebuie sa consumi doar fructe. Unii specialisti considera ca este exagerat si ca nu este sanatos sa consumi exclusiv fructe mai mult de 3 zile. Desigur, ramane la latitudinea ta sa alegi regimul alimentar potrivit.

ATENTIE!

Aceste regim nu este indicat in caz de diabet, ulcer, colita. De asemenea, daca ai probleme cu sanatatea ar fi bine sa te consulti cu medicul inainte.

 

Dieta Beverly Hills – ce vei manca in aceasta perioada?

 

Dupa cele 10 zile poti incepe sa mai consumi si alte alimente, in afara de fructe. Adica vei incepe sa introduci gradat, dar intelept, alte alimente in dieta ta.

Poti incepe cu o salata de cruditati la pranz si o felie de pui la gratar. Este bine sa tii si o zi exclusiv cu legume, apoi. Si vei alterna, pana la 25 de zile. O zi cu fructe, una cu legume, una cu carne si legume.

Mananca lejer, bea cel putin 2 litri de apa pe zi si fa miscare. Veti ramane surprinse de efectele acestei diete. Succes!

 

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *