Masti de fata cu capsune. Cum sa ai un ten sanatos, in mod natural

Sigur iti vor placea aceste masti de fata cu capsune, iar odata ce le vei incerca nu vei mai avea nevoie de produse cosmetice scumpe, care oricum sunt pline de chimicale.

Asadar, capsunele romanesti isi fac aparitia in cursul primaverii si trebuie sa profitam de aceasta ocazie. Nu doar ca sa le mancam ci si ca sa avem grija de tenul nostru. Desigur, cel mai important este sa le consumi ca atare, dar ar fi bine sa folosesti o mica parte intr-un mic ritual de infrumusetare.

Dupa cum vei vedea, aceste masti de fata cu capsune sunt excelente pentru sanatatea pielii, iar tenul tau va fi mai luminos ca oricand. Poate ca nu stiai, dar capsunele au multe proprietati remarcabile, dar inainte de toate este important sa stii sigur ca nu esti alergica la ele.

Dupa cum stii, nu putini sunt cei care au alergie la capsune. Daca stii ca ai aceasta problema, evita aceste masti si incearca alte remedii naturale de infrumusetare.

 

Masti de fata cu capsune – retete de infrumusetare la care nu te-ai fi gandit

Aproape ca iti va veni sa consumi ca atare aceste masti de fata, dar inainte de toate, gandeste-te ca si tenul tau este important. Asa ca foloseste-le in scop cosmetic.

1. Masca de fata cu capsune si iaurt

Ai nevoie de:

– cateva capsune
– iaurt
– o lingurita de miere

Paseaza capsunele si pune o lingura de iaurt. Amesteca bine si apoi adauga lingurita de miere. Aplica acest amestec pe fata si lasa-l sa actioneze pret de 10 minute. Dupa aceea, clateste-te bine si lasa tenul sa respire.

2. Masca de fata cu capsune si lime

Ai nevoie de:

– cateva capsune
– 1 lime

Zdrobeste capsunele si adauga sucul de lime. Aplica masca si las-o sa actioneze 15 minute, de aceasta data. Daca vrei ca tenul tau sa fie mai deschis si luminos, aceasta este cea mai buna varianta.

 

3. Masca de fata cu capsune si cacao

Ai nevoie de:

– cateva capsune
– 1 lingurita de cacao
– 1/2 lingurita de miere

Aceste masti de fata cu capsune te vor surprinde, atunci cand vei vedea ce eficiente sunt. Zdrobeste din nou capsunele, adauga o lingurita de cacao si miere si amesteca foarte bine. Aplica pe tenul uscat masca si las-o cel putin 15 minute. Clateste-te bine cu apa la final.

4. Masca de fata cu miere si capsune

Ai nevoie de:

– cateva capsune
– 1 lingurita de miere

Paseaza bine capsunele si adauga o lingura de miere. Amesteca bine continutul, apoi aplica un strat generos pe fata si lasa-l sa actioneze pret de 15 minute. Aceasta masca este ideala pentru eliminarea impuritatilor si a acneei.

5. Masca cu faina de orez si capsune

Ai nevoie de:

– cateva capsune
– 1 lingurita de faina de orez

Vei proceda la fel ca si inainte. Paseaza bine capsunele si amesteca cu faina de orez si aplica amestecul pe fata. Sunt suficiente 15 minute, dupa care vei clati cu apa din abundenta.

Masti de fata cu capsune – incearca aceste tratamente naturale!

Sigur ca tenul tau a avut de suferit in timpul iernii, atunci cand temperaturile joase nu au facut decat sa iti usuce pielea. Asa ca este momentul sa hidratezi tenul, iar aceste masti de fata pe baza de capsune te vor ajuta foarte mult.

Fructele de sezon au foarte multe proprietati si beneficii, asa ca nu le omite. Multe femei dau sume exorbitante pe tot felul de creme si masti „de firma”. Tine minte ca de multe ori acelea nu sunt cu nimic superioare remediilor naturale.

Desigur, nu uita sa pui capsune in toate smoothie-urile, salatele si gustarile. De acum incolo este sezonul fructelor dulci si sanatoase!

 

4.6/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *