Dieta lui Dumnezeu – regim alimentar inspirat din Biblie

Poate ca nu stiai, dar a fost inventata si dieta lui Dumnezeu, inspirata din regimul alimentar al apostolilor din Biblie.

Dieta a avut un succes rasunator, nu putini fiind cei care au reusit sa slabeasca in mod natural si rapid, in acest fel. Dupa cum iti poti imagina, vor fi recomandate acele alimente specifice perioadelor antice, punand un mare accent pe o nutritie curata, fara aditivi sau chimicale.

Cartea „The Maker’s Diet” a lui Jordan Rubin s-a bucurat de un mare succes si nici nu este de mirare. Intr-o societate care tinde sa se apropie mai mult de spiritualitate, dieta lui Dumnezeu nu putea sa fie decat binevenita.

Practic, vorbim de o curatire pe mai multe nivele: fizica, mentala, spirituala, dar si emotionala. Asa ca era de asteptat ca regimul biblic sa aiba succes.

Asa cum probabil ai banuit deja, in aceasta dieta va fi recomandata intoarcerea la origini, la o nutritie cat mai simpla.

Dieta lui Dumnezeu – ce presupune si ce trebuie sa iei in considerare

In primul rand, trebuie sa stii ca este bine sa tii pe termen lung aceasta dieta. Incepe cu o luna si vei observa cum vei pierde kilogramele in plus, destul de rapid. In primul rand, vei urma regimul alimentar evreiesc, asa ca nu vei consuma carne de porc.

O alta conditie importanta este achizitionarea a cat mai multe alimente ecologice. Adica fa tot posibilul sa cumperi produse netratate chimic, care se afla intr-o stare naturala. Mai ales atunci cand vorbim de carne este important acest lucru.

Carnea tratata cu chimicale, hormoni sau antibiotice iti va face rau in timp, asa ca fii gata sa dai mai multi bani pe mancare!

Chiar daca va fi nevoie sa faci cateva sacrificii, in acest sens. In dieta lui Dumnezeu este recomandata carnea rosie si alimentele bogate in fibre. Vorbim despre: broccoli, fructe de padure, struguri, seminte, nuci, cereale, linte, naut, legume si leguminoase. De asemenea, unt, branza si lapte, dar cumparate din surse sigure. Cele din comert nu sunt tocmai recomandate, avand in vedere ca sunt tratate chimic.

Somonul, mierea si fructele sunt iarasi recomandate in acest regim alimentar.

Nu ai voie sa mananci:

– alimente procesate, modificate genetic, pline de chimicale
– carne de porc
– sucuri carbogazoase
fast-food
– alimente procesate
– apa de la robinet

In dieta lui Dumnezeu nu vei consuma alimente incalzite la microunde, pasta de dinti cu fluor sau deodorante cu aluminiu. Vei incerca sa gasesti produse cat mai naturale, pentru a vedea diferenta.

REGULA! Nu vei manca atunci cand esti suparata sau agitata. In acest fel, vei afecta digestia, asa ca asteapta pana te calmezi.

Jordan Rubin recomanda sa fim ponderati si sa nu uitam cat de important este sa fim echilibrati in toate domeniile vietii. Asa ca foloseste farfurii mai mici si nu te lacomi. Nu uita sa te plimbi cat mai des cand este soarele pe cer, pentru a te incarca cu energie. Si vitamina D.

Dieta lui Dumnezeu – un adevarat succes

Cine doreste sa isi detoxifice organismul va apela la aceasta dieta complexa. Recomandam sa faci si sport in aceasta perioada. De asemenea, incearca sa ai o practica spirituala. Daca nu esti obisnuita sa te rogi, incearca meditatia sau yoga. Pentru a te elibera si de emotii negative si stres. Vei vedea cat de repede se vor vedea rezultatele atunci cand incepi sa imbunatatesti calitatea vietii.

Creatorul dietei spune ca poti slabi in jur de 10 kilograme in aproximativ 40 de zile. Nu suna rau deloc, asa ca ar fi bine sa tii acest regim de purificare. S-ar putea chiar sa devina un mod de viata, asa ca elimina obiceiurile si alimentele nocive din viata ta.

 

3.4/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *