Dieta cu leurda: slabeste 5 kilograme intr-o luna

Odata cu instalarea sezonului cald, toata lumea vrea sa fie in forma, asa ca dieta cu leurda ar putea fi raspunsul pentru cele care vor sa slabeasca.

Si nici macar nu este atat de greu sa o urmezi, iar efectele sunt rezonabile: poti slabi 5 kilograme intr-o luna.

Inainte de toate, haideti sa aflam ce este leurda si care sunt beneficiile sale. Dupa cum probabil stii deja leurda este acea planta asemanatoare ca gust si miros cu usturoiul.

Face parte din familia liliaceelor si creste in mai toate zonele tarii noastre.

Asa cum era de asteptat, leurda (Allium ursinum) este o ruda salbatica a usturoiului, inrudita si cu ceapa.

Putini stiu ca, in esenta, poate fi consumata intreaga planta, desi in pietele noastre cel mai des se gasesc doar frunzele.

Cea mai usoara modalitate de a consuma leurda este sa o adaugi in salate, perfecte in contextul in care vrei sa tii un regim de slabire si detoxifiere.

Dieta cu leurda poate avea o gramada de beneficii, nu doar atunci cand vrem sa slabim. Asadar, leurda este recomandata pentru a reduce colesterolul.

Este totodata si antiseptic, antispasmodic si astringent. Ce beneficii mai are leurda? Te poate ajuta sa scapi de raceli, scade febra, tensiunea arteriala, combate durerile de stomac si alte boli asemanatoare.

Mai are rol in cresterea imunitatii, fiind bogata in vitamine si antioxidanti.

Cum se tine dieta cu leurda?

Practic, este vorba despre introducerea unui suc in cadrul dietei tale obisnuite, suc care va conduce la arderea grasimilor si te va ajuta sa slabesti aproximativ 5 kilograme.

Cum se prepara sucul si care sunt ingredientele:

– 8- 10 frunze leurda
– 1 sfecla potrivita
– 1 ceasca lapte de soia ( migdale sau caju)
– 1 avocado, bine copt
– 5 frunze spanac
– 1 lingurita seminte de chia

Dieta cu leurda si sucul de legume

Asadar, ar fi bine sa bei acest suc de 3 ori pe zi, intr-o cana obisnuita. Aceasta dieta sa fie tinuta timp de o luna, pentru a se vedea efectele.

Poti sta linistita, nu ai alte restrictii, ideea este sa nu mananci prajeli si ar fi indicat sa iti scapi putin numarul de calorii pe care le consumi.

 

4/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *