De ce nu reusesti sa slabesti? Motive reale

De ce nu reusesti sa slabesti, oricat te-ai stradui? Cu siguranta faci o greseala sau poate chiar mai multe, in special daca ai tinut si dieta. Pentru ca sunt cateva reguli pe care trebuie sa le respecti. Doar pentru ca mananci sanatos nu inseamna ca vei slabi in secunda doi. La fel se aplica si in cazul celor care nu fac sport. Aceste doua aspecte sunt fundamentale.

De ce nu reusesti sa slabesti? Pentru ca probabil nu ai reusit încă sa creezi un deficit caloric, iar arderile organismului nu sunt inca la cote maxime. Asa ca este momentul sa afli parerile specialistilor in domeniu, daca vrei ca lucrurile sa mearga mai bine.

Asadar, haide sa vedem impreuna ce poti face pentru a dobandi silueta mult visata, chiar in aceasta primavara!

De ce nu reusesti sa slabesti? Esti decisa sau nu?

Pentru ca a fi decisa poate face diferenta. Este imperios necesar sa iti dai seama ca atunci cand ai luat o hotărâre cu adevarat vei reusi sa o urmezi, atat timp cat vei face ceva in acest sens. De asemenea, este necesar sa intelegi cum functioneaza procesul de slabire. Dupa ce te-ai decis, asigura-te ca ai inteles ce ai de facut.

De exemplu, indiferent ce mananci, este cazul sa numeri caloriile. Asa ca pentru a slabi este necesar sa creezi un deficit caloric. De exemplu, daca de regula consumi undeva la 1800 de calorii, fii sigura ca acum nu vei depasi 1600 sau chiar 1400, daca vrei ca rezultatele sa fie cat mai graitoare.

De asemenea, sportul este litera de lege, daca vrei sa ai rezultate de succes. Este evident ca nu ai cum sa slabesti cateva kilograme bune fara a face miscare. De asemenea, pielea si muschii vor avea nevoie de un nou tonus, odata ce incepe mai serios procesul de slabire. Asa ca incepe sa incluzi miscarea in rutina ta, nu uita ca ai nevoie si de activitati de tip cardio, pentru a stimula arderea intensa a grasimilor. Alergatul, fitness-ul sau zumba sunt doar 3 dintre activitatile care te pot ajuta.

De ce nu reusesti sa slabesti? Consumi prea multe gustari nepotrivite

Nu putine sunt cele care mananca o portie de somon cu salata la masa de pranz, dar la gustare mananca o merdenea sau 2 briose! Si ce crezi, evident ca in acest moment deficitul caloric va fi mai greu de creat. Asa ca nu uita ca la gustare poti consuma cateva migdale, un fruct, un iaurt vegetal, 2 morcovi, o gulie, etc. In niciun caz chipsuri, covrigei sau pateuri.

De asemenea, cauta sa gatesti mai mult acasa. De multe ori, salatele sau legumele preparate la restaurant nu fac altceva decat sa ne faca un deserviciu. Ne referim la cele care sunt preparate cu mult ulei sau unt, etc. Daca iti comanzi legume la restaurant, asigura-te ca le alegi pe cele facute la abur, la care poti sa mai adaugi tu putin ulei de masline sau condimente, daca este cazul.

Nu uita ca organismul are nevoie de carbohidrati si pentru a slabi, asa ca mananca putin orez brun, cereale integrale sau cartofi dulci. Asigura-te ca nu exagerezi, dar sub nicio forma nu le exclude din dieta zilnica.

Budinca de chia – RETETA

Ingrediente:

– 2 linguri seminte de chia

– o cana ( nu foarte mare) de lapte vegetal

– o mana de seminte de floarea soarelui, caju sau migdale (alegi o varianta)

– o lingurita de pudra de cacao

– miere

– capsune sau afine

Mod de preparare…reteta completa AICI >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *