Cum te ajuta cafeaua sa slabesti?

Cum te ajuta cafeaua sa slabesti mai repede? Ce trebuie sa faci pentru a te bucura de efectele acestei minunate bauturi? Despre toate acestea discutam astazi, cand vom descoperi cum te ajuta in procesul slabirii.

Sigur ai mai auzit ca o cafea este recomandata la dieta de slabire, in special atunci cand nu este indulcita. Dar ar trebui sa descoperi cum te ajuta cafeaua sa slabesti, prin mai multe modalitati.

Exista anumite maniere prin care te poti ingrasa atunci cand bei cafea. Atunci cand adaugi frisca, zahar sau 3 lingurite de miere… cu siguranta nu vei facilita procesul de slabire.

Dar daca vei invata cum sa respecti cateva reguli de baza, vei putea consuma un espresso sau un cappuccino fara niciun fel de problema.

Cum te ajuta cafeaua sa slabesti? Trebuie doar sa o consumi in mod „inteligent”

In primul rand vei renunta la „tonele” de zahar. Intelegem ca iti place sa savurezi o cafea dulce, dar cine a zis ca este nevoie de zahar? Alege stevia sau alt indulcitor similar si bucura-te de o cafea aromata. O lingurita de miere este alta idee buna, dar nu face abuz! Daca bei prima cafea cu miere, consum-o pe cea de-a doua indulcita cu stevia.

Crede-ne pe cuvant, in acest mod vei taia o gramada de calorii nedorite, care nu te ajuta la absolut nimic. Atunci cand vrei sa te bucuri de un trup armonios este clar ca va trebuie sa faci cateva sacrificii. Educa-te in acest sens si vei ajunge sa te bucuri de alimente sanatoase, in cel mai scurt timp.

Nu vom consuma mai mult de 2 lingurite de zahar nici atunci cand nu tinem dieta de slabire. Un consum ridicat de zahar poate duce la boli cardiace sau diabet zaharat.

Siropul de artar este iarasi minunat, in special daca vrei sa faci clatite.

Cum te ajuta cafeaua sa slabesti?

Consuma cafea dimineata, dar nu pe stomacul gol, altfel ti-ar putea afecta sistemul digestiv, in timp. Alege sa mananci macar un bol de cereale integrale cu putin lapte vegetal. Vei remarca ce bine va merge o cafea, dupa aceea. Chiar daca nu iti vine sa mananci la prima ora incearca sa faci un efort. Cu siguranta te vor multumi rezultatele, in cele din urma.

Atunci cand este consumata dupa masa, cafeaua te va ajuta sa ajungi la acea senzatie de satietate mult dorita. Apropo, poti consuma cativa biscuiti fara gluten si zahar atunci cand savurezi o cafea. Au putine calorii si sunt chiar gustosi, ii poti prepara chiar tu sau achizitiona de la magazinele specializate.

Daca vrei sa te bucuri de o cafea cu lapte sau un cappuccino ar fi bine sa optezi pentru un lapte vegetal, sarac in calorii sau grasimi. Dar nu iti face griji, exista mai multe tipuri pe piata, iar laptele vegetal poate fi savuros, incearca mai multe feluri si te vei lamuri.

Nu bea cafea in loc de masa de pranz! Nu va face decat sa-ti potenteze arderile si metabolismul, ceea ce va duce la o pofta de mancare si mai mare. Alege sa bei o cafea fara cofeina dupa-amiaza, te vei simti mai putin agitata, in special daca ai probleme cu somnul.

Cafea cu turmeric pentru slabit – ce trebuie sa faci?

Cafeaua despre care vorbim te va ajuta cu siguranta sa dai jos acele kilograme nedorite.

Cafea cu turmeric pentru slabit – reteta

Ingrediente:

cafea organica (dupa gust)

1/4 lingurita turmeric

o lingurita de unt

o lingurita de ulei de cocos

1/4 lingurita scortisoara…mai multe despre cafeaua cu turmeric aici >>>

5/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *