Cafea cu turmeric pentru slabit

Tu ai auzit ca exista…cafea cu turmeric pentru slabit? Asa ca vestile sunt cum nu se poate mai bune, avand in vedere ca bautura ta prefera te ajuta sa slabesti.

Dar nu orisicum. Desigur ca exista anumite conditii, iar ca sa bei cafea cu turmeric este necesar putin curaj. Nu de alta, dar va fi diferita fata de ce esti tu obisnuita, fara doar si poate.

Despre turmeric am mai discutat si stii ca este unul dintre cele mai puternice remedii din lume. Un antioxidant de exceptie, care te poate ajuta in foarte multe situatii.

Un condiment din Asia extrem de apreciat in ultima vreme si nici nu este de mirare. In India de exemplu, este recunoscut pentru proprietatile sale remarcabile, asupra sanatatii. Ingredientul minune din turmeric este curcumina, care s-a dovedit a fi un antioxidant puternic.

Foarte eficient in lupta impotriva cancerului si a altor boli grave. De aceea, ar fi indicat sa il adaugi cat mai des in mancarea ta. Va da o aroma exotica si nu este nevoie de foarte mult pentru a-si face efectul….totul despre turmeric aici >>>

Cafea cu turmeric pentru slabit – ce trebuie sa faci?

Cafeaua despre care vorbim te va ajuta cu siguranta sa dai jos acele kilograme nedorite. Este o reteta minunata si o maniera facila de a arde acele kilograme nesuferite!

Cafea cu turmeric pentru slabit – reteta

Ingrediente:

  • cafea organica (dupa gust)
  • 1/4 lingurita turmeric
  • o lingurita de unt
  • o lingurita de ulei de cocos
  • 1/4 lingurita scortisoara
  • un praf de sare
  • indulcitor, stevie sau altceva cu zero calorii

Mod de preparare:

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa fierbi cafeaua si apoi sa adaugi restul ingredientelor. Amesteca bine si vei obtine o bautura minunata.

ATENTIE!

Incepe cu cantitati foarte mici de ulei, pana te obisnuiesti, dar s-ar putea sa ramai uimita. Nu de alta, dar aceasta cafea cu turmeric nu este rea deloc.

Cafea cu turmeric pentru slabit – efecte uimitoare!

O gramada de beneficii iti va aduce aceasta cafea, in special ca are efecte asupra sanatatii. Are capacitatea de a regla glicemia, de a scadea insulina si de a preveni pofta de mancare. Turmericul lupta cu inflamatiile din corp si scade riscul de a face cancer sau boli digestive.

Untul, daca este ecologic in special este sanatos si previne infectiile. Scortisoara este un antioxidant puternic la randul sau, asa ca vei preveni tot felul de boli.

Nu mai pierde vremea si incepe sa bei cafea cu turmeric cat mai repede.

Sursa: www.healthy-holistic-living.com

4.55/5 (11)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *