Calcaiele crapate: remediu simplu si naturist

Vrei sa nu mai ai calcaiele crapate, dar nu stii ce sa faci pentru ca acele creme care promit marea cu sarea nu prea au rezultate favorabile? Atunci poate ar fi timpul sa incerci si remedii naturiste. Nu de alta, dar de multe ori aceste tratamente sunt mai facile si mai eficiente decat te-ai fi gandit vreodata!

Calcaiele crapate sunt foarte incomode, dureroase si iti pot face probleme mereu. Plus ca nu arata tocmai estetic, in special cand vrei sa porti sandalele stiletto.

Din fericire, exista o solutie mai simpla decat te-ai fi asteptat, asa ca ai nevoie doar de cateva ingrediente simple pentru a combate aceasta afectiune.

Cand vei vedea ce simplu poate fi, o sa-ti para rau ca nu ai descoperit mai repede acest leac minune!

Calcaiele crapate – cum se prepara solutia?

Ei bine, in primul rand vei avea nevoie de apa. Asa ca, primul pas este sa pui niste apa la incalzit.

Ai nevoie de:

  • apa calduta
  • 2 linguri de bicarbonat de sodiu
  • piatra ponce
  • 2 linguri de sare

Mod de preparare:

Pune, intr-un lighean mai mare, apa calduta. Apoi adauga bicarbonatul de sodiu si sarea si amesteca bine totul. Introdu picioarele in lighean si stai pret de 15 minute in acest amestec. In final, exfoliaza usor cu ajutorul pietrei ponce si sterge bine picioarele la final.

Ei bine, este deja pe drumul cel bun, iar calcaiele crapate vor deveni istorie cat de curand!

Dar mai exista un pas important pe care trebuie sa-l parcurgi.

Calcaiele crapate – nu uita de scrub!

Ai nevoie de:

  • 2 linguri de ulei
  • zahar

Mod de preparare: Pune intr-un lighean cele doua ingrediente de mai sus si amesteca-le bine. Maseaza picioarele pret de 5 minute, iar apoi clateste cu apa din abundenta.

Urmeaza pasul 3 si cel din urma.

Ai nevoie de:

  • o lumanare
  • ulei

Mod de preparare: Pune 2 linguri de ulei si o bucata de lumanare intr-un vas. Pune vasul in cada plina cu apa fierbinte si lasa sa se topeasca cele 2 ingrediente. Lasa amestecul sa se raceasca, iar apoi maseaza calcaiele crapate cu aceasta solutie.

Pune-ti sosetele de iarna in picioare si mergi la culcare.

Vei vedea ca pielea va deveni mai fina ca oricand, iar acele crapaturi neplacute vor disparea pentru totdeauna. Nu uita sa faci acest tratament cat mai des, in special pana se vindeca.

Sursa: www.healthylifeidea.com

5/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *