Bicarbonatul de sodiu te ajuta sa slabesti

Poate ca nu stiai, dar bicarbonatul de sodiu te poate ajuta sa pierzi cateva kilograme bune, daca vei urma cateva retete simple de preparare, in acest scop.

Dar sa incepem cu inceputul. Bicarbonatul de sodiu este o substanta care poate fi folosita in mai multe scopuri, avand efecte si la nivelul sanatatii.

Ultimele studii in domeniu arata ca acesta are si rolul de a trata cancerul, ajutand la eliminarea aciditatii din organism. Dar astazi vorbim despre slabit, bicarbonatul fiind foarte util si in acest proces.

Cum se prepara amestecul de bicarbonat de sodiu

Exista mai multe modalitati, de a prepara diverse amestecuri, care te pot ajuta in regimul de slabire. Dar cel pe care ti-l vom prezenta a avut cel mai mare succes.

Te va ajuta sa topesti acel surplus de grasime de care ai vrea sa scapi, cat mai repede.

Bicarbonatul de sodiu cu zeama de lamaie, ai nevoie de:

– zeama de la o lamaie potrivita
– o lingurita de bicarbonat de sodiu
– apa (intr-un pahar mai mic, peste 100 ml)

Se va amesteca apa cu bicarbonatul de sodiu si zeama de lamaie. Se va omogeniza bine de tot amestecul. Acest preparat se va bea dimineata pe stomacul gol. Se asteapta 30 de minute pana la servirea micului dejun.

In acest fel, vei contribui la detoxifierea naturala a propriului organism, iar tu vei deveni mai slaba si mai sanatoasa. Iti vei lua doza zilnica de vitamina C si antioxidanti, asa ca lucrurile stau bine.

Este indicat sa consumi bicarbonatul de sodiu cu zeama de lamaie timp de 2 saptamani, pentru a vedea rezultate. Vei reusi sa slabesti cateva kilograme in acest interval.

ATENTIE! Daca suferi de gastrita, nu incerca aceasta metoda de slabire.

Bicarbonatul de sodiu si efectele sale

Ce beneficii mai are bicarbonatul de sodiu? Ei bine, ajuta la scaderea colesterolului si normalizarea acestuia si la reglarea glicemiei.

Daca il vei folosi pentru slabit, vei avea din nou o surpriza placuta. Toxinele vor fi mai rapid eliminate datorita alcalinizarii, iar organismul va elimina din rezervele de grasime. Nu te sfii si incearca aceasta metoda facila de slabire.

Daca aceasta metoda nu a functionat pentru tine poti citi si despre ceaiul de patrunjel pentru slabit. >>

5/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Bicarbonatul de sodiu te ajuta sa slabesti

  • 13 iunie 2017 la 12:47
    Permalink

    Multumesc de reteta sper sa functioneze pentru ca am mare nevoie sa dau cateva kg jos.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *