Dieta Cambridge, regim pentru femei ambitioase

Toate femeile vor rezultate spectaculoase atunci cand vine vorba de regim, iar dieta Cambridge te va suprinde intr-un mod placut, daca vei respecta cateva reguli.

Chiar daca dureaza in jur de 5 sau 6 saptamani, te vei bucura ca ai optat pentru aceasta dieta.

In primul rand, te vom ajuta sa te familiarizezi un pic cu dieta Cambridge. A fost creata de doctorul Alan Howard, din cadrul Universatii Cambridge din Anglia, axandu-se pe un numar foarte mic de calorii.

Asa ca in aceasta perioada trebuie sa consumi minim 500 de calorii si maxim 1.500, in functie de varianta pentru care optezi.

Cum se tine dieta Cambridge?

Este vorba despre un regim care se bazeaza pe alimente proteice. Se doreste sa se piarda din grasimi, nu din masa musculara.

Asadar, in aceste saptamani trebuie sa cam renunti la carbohidrati. Tocmai de aceea este bine sa consulti un medic inainte.

Apropo, pentru a sti in ce faza a regimului te incadrezi, ar trebui sa consulti un doctor, pentru a sti pe care o poti tine.

Dieta Cambridge si fazele sale:

– faza 1. Dureaza intre 1 si 12 saptamani si este cea mai dura. Se vor consuma in jur de 4 alimente sau produse proteice (shake-uri, supe proteice, procurate din surse sigure, calitative, se va face mica cercetare inainte) si 200 ml de lapte degresat.

In acesta etapa se vor consuma intre 415 si 515 calorii pe zi, ceea ce este foarte putin.

ATENTIE! Tocmai de aceea, nu se va incepe dieta Cambridge fara sfatul medicului! De obicei este recomandata aceasta faza persoanelor cu un surplus foarte mare de greutate.

– faza 2. Dureaza in jur de o saptamana ( sau mai mult). Se vor consuma 3 produse proteice, laptele degresat si cateva legume gatite sanatos. In aceasta perioada se vor consuma in jur de 800 de calorii

– faza 3. Se va tine pentru 2 saptamani. Este mai prietenoasa, se vor consuma 2 produse pe baza de proteine, ai voie sa servesti toate cele 3 mese, dar echilibrat.

Te vei axa pe multe salate, fructe si nuci. Nu uita de lapte, este permis. Nu vei consuma mai mult de 1.000 de calorii pe zi

– faza 4. Nu exista o limita de timp. Se vor servi in continuare cele 2 produse proteice, fiind permise si alte alimente, dar ai grija sa fie sarace in calorii. Nu vei putea consuma mai mult de 1.200 de calorii pe zi. Il vei tine pana vei slabi atat cat iti doresti

– faza 5. Nici aici nu va exista limita de timp, iar dieta Cambridge va continua cu un produs bazat pe proteine, cele trei mese pe zi si o gustare sanatoasa. Desigur, te vei axa pe alimentele indicate mai sus. Nu se vor consuma mai mult de 1.500 de calorii

– faza 6. Sau perioada de mentinere. In aceasta etapa se presupune ca ai atins deja greutatea dorita. Asa ca vei incepe sa mananci cat mai sanatos, introducand carbohidratii. Ai grija la ceea ce mananci, pentru a nu te intoarce de unde ai plecat

Dieta Cambridge te ajuta in orice situatie

Fie ca vrei sa pierzi cateva kilograme sau doar vrei sa te mentii, dieta Cambridge poate fi raspunsul. Un regim restrictiv, dar eficient, asa ca da dovada de vointa si perseverenta.

Daca simti ca nu ti se potriveste nu este nicio problema, exista multe alte regimuri de slabire care te pot ajuta la fel de bine.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Dieta Cambridge, regim pentru femei ambitioase

  • 23 octombrie 2019 la 13:26
    Permalink

    Super dieta!
    Sper sa pot sa o tin.
    Totdeauna am avut cam 10-12 kg., in plus, iar acum sper sa pot avea greutatea si energia pe care le doresc.
    Va multumesc mult!
    Nicoleta

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *