Dieta cu supa – ieftina si eficienta!

O adevarata moda in materie de slabit, vorbim despre dieta cu supa, minunata si eficienta, in special atunci cand vine vorba despre echilibrarea greutatii intr-un mod rapid.

Asa ca nu putem sa nu-ti prezentam aceasta descoperire, la care apeleaza chiar si vedetele de la Hollywood si nu numai. Asa ca pregateste-te sa afli secretele celor mai ravnite staruri si sa slabesti mai usor decat ai crede. Si nici macar nu este vorba despre vreun regim complex sau dificil.

In dieta cu supa nici nu este necesar sa dai prea multi bani, avand in vedere ca nu ai nevoie de cine stie ce ingrediente scumpe sau greu de gasit. Se pare ca actorii considera ca un regim bazat pe supa este sufer eficient atunci cand vine vorba despre slabit. Asa ca Oprah si Kim Kardashian l-au incercat deja. Este timpul ca tu sa vezi daca acest regim chiar functioneaza.

Cum se tine aceasta dieta? Vei afla imediat si vei ramane uimita de simplitatea acesteia.

Dieta cu supa – cum se tine?

Denumita si ca dieta omului sarac, care toata ziua mananca supe sau ciorbe, acest regim te poate ajuta sa slabesti zeci de kilograme. Asa ca te provocam sa-l urmezi, in special daca ai multe kilograme de slabit.

Nu te descuraja, va fi putin greu la inceput, dar sigur vei reusi.

Detoxifiere cu supa – care sunt faimoasele retete?

Ei bine, prima are la baza sana, afinele, putin chilii, dar si sirop de artar…Suna ciudat? Nu-i nimic, gustul va fi unul minunat, garantat!

Vei manca in jur de 6 porti din aceste supe, pe zi, anunta unica.ro. Asa ca haide sa vedem retetele.

Supa de dimineata

Ingrediente…vezi continuarea aici >>>

ATENTIE! Daca stii ca nu ai probleme de sanatate, iar medicul tau iti permite, poti tine dieta pe parcusul a 30 de zile. Daca totul este ok si slabesti 4 kilograme pe saptamana, poti continua. Desigur, daca poti si te simti in stare. Nu uita sa iei suplimente cu vitamine si minerale, pentru a nu crea deficite in corp.

Dieta cu supa – ce fel de supe sau ciorbe poti consuma?

Supa de rosii, de linte, ciorba de stevie, loboda, legume, supa crema de spanac, dar si cea de legume vor fi vedete. Desigur ca poti alterna cu cea de ciuperci, ciorba de burta „falsa” din legume si multe altele. Ideea este sa nu creezi dezechilibre in corp. Asa ca este bine sa alternezi.

Mananca o salata de cruditati de dimineata, o ciorba la pranz si la cina. Ai voie si o cafea/ ceai/ apa din belsug. Asa ca va fi un regim greu, dar nu imposibil. Ai voie si un gratar de pui sau curcan la pranz, o data la 2 zile.

Nu uita sa faci sport zilnic, fie ca vorbim macar despre o plimbare zilnica sau o jumatate de ora de exercitii cardio.

Supa de slabit cu linte

Aceste alimente combinate nu fac decat sa accentueze proprietatile lor, in special atunci cand vine vorba despre eliminarea kilogramelor in plus.

Haide sa le luam pe fiecare in parte, pentru a intelege de ce supa de slabit despre care vorbim este un “hit”:

Merele – aceste fructe rosii sunt sarace in calorii si sodiu si contin minerale, vitamine si fibre! Asa ca te pot ajuta sa slabesti…vezi reteta completa aici >>>

5/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *