Dieta Jenny Craig – eficienta si usoara!

Despre dieta Jenny Craig sigur ai mai auzit vorbindu-se si nu este de mirare ca inca functioneaza, desi a fost lansata in 1983! Da, ai citit bine, se pare ca acest regim de slabire devine din nou interesant pentru femeile care se lupta cu kilogramele in plus.

Nu este ceva foarte complicat, asa ca nu iti face griji, este mai mult vorba despre…moderatie! Stim, nu este deloc usoara, asa ca astazi vei afla ce poti manca pentru a slabi si a avea grija de silueta.

Desigur ca in SUA exista specialisti care te pot indruma oricand in ceea ce priveste dieta Jenny Craig, existand chiar o corporatie la baza conceptului.

Dar, pentru ca tu sa intelegi ideea iti vom da cateva idei de meniuri, ce poti consuma si in ce masura. Nu este nici pe departe o dieta a extremelor, asa ca nu iti face griji.

Dieta Jenny Craig – ce presupune?

Ei bine, poti consuma intre 1.300 si 2.300 de calorii, in functie de cat vrei sa slabesti. Desigur ca atunci cand vrei sa dai jos un numar mai ridicat de kilograme vei opta pentru restrictii mai mari. Asa ca este indicat sa consumi un numar mai redus de calorii, in acest caz.

Dieta Jenny Craig este originara din Australia si presupune atentie sporita asupra modului de a manca si asupra cantitatilor. Cei care respecta dieta intocmai ar trebui sa portioneze si sa congeleze fiecare meniu, pentru a fi siguri ca sunt in parametrii doriti.

Vom urmari sa mancam cat mai sanatos si sa respectam cateva idei de baza. Moderatia si portiile mai mici decat in mod normal vor fi cheia succesului. Asadar, poti slabi si fara sa te infometezi si fara sa tii tot felul de cure de detoxifiere ciudate sau ineficiente.

Nu este interzis niciun aliment, dar cu siguranta nu ar trebui sa mananci prea mult! Da, moderatia este laitmotivul acestei diete.

Exemplu de meniu in dieta Jenny Craig

Mic dejun: un sandvis cu paine integrala si sunca de curcan, 2 frunze de salata, 1/2 grapefruit, un pahar de lapte vegetal, o cafea

Gustare: 5-6 migdale/ 2 linguri de branza fara grasime/ o mana de capsune sau zmeura

Pranz: Paste integrale cu legume si putina branza/ spanac cu o felie de curcan la gratar, salata de cruditati/

Gustare: 5-6 caju/ 2 linguri de branza fara grasime/ o mana de capsune sau zmeura

Cina: legume la cuptor cu putina carne de pui/ orez brun cu peste la gratar si salata de cruditati/ broccoli inabusit si putin parmezan

ATENTIE! Portiile for fi cu aproximativ 30% mai mici fata de ce mananci in general! Asa ca nici nu te gandi sa trisezi daca vrei ca dieta sa aiba succes. Nu uita sa nu mananci cu 4 ore inainte de culcare, sa faci sport de 3-4 ori pe saptamana si sa bei lichide din abundenta.

Apropo, daca vrei poti sa te interesezi si sa descoperi chiar produsele recomandate de marca Jenny Craig. Desigur ca nu sunt prezente in Romania inca, dar cu siguranta te poti inspira pentru a crea meniuri variate si sanatoase. Succes si nu uita sa aplici moderatia recomandata in dieta Jenny Craig!

Dieta Jennifer Aniston – slabeste ca o vedeta!

Filosofia generala pe care Jennifer o aplica in ceea ce priveste alimentatia este foarte simpla si se rezuma la echilibru, la a manca cat mai multe fructe si legume organice, a consuma cat mai putin zahar cu putinta, a bea cantitati mari de apa si de a dormi suficient. Iata care este dieta lui Jennifer Aniston.

Cu siguranta stii despre cine vorbim, aceasta fiind una dintre vedetele care s-a lansat datorita serialului “Friends”, cu care esti familiarizata mai mult ca sigur…citeste mai multe despre dieta Aniston >>>

4/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *