Dieta cu ceapa rosie, pierzi 4 kilograme in 5 zile

In ziua de astazi varietatea regimurilor de slabire e mare, dar cu siguranta nu te-ai gandit ca poti incerca chiar si dieta cu ceapa rosie.

Dieta despre care vorbim este indicat sa o tii pe parcusul a cinci zile, adica in weekend ai scapat. Ce trebuie sa faci?

Practic, este vorba despre consumul supei de ceapa rosie, in orice cantitati doresti.

Dar, atentie! Dieta cu ceapa rosie permite consumul unei supe anume, pe care va trebui sa o pregatesti in prealabil.

Iata reteta de supa:

Pentru o oala medie, in care incap pana in 3 litri de apa, ai nevoie de 8-9 cepe rosii. Le vei curata si taia, dupa care vei adauga fasole verde (1/2 kilograme), masline (1/2 kilograme), sare si piper ( si condimente naturale, daca ai).

Supa se va fierbe timp de jumatate de ora, iar dupa aceea poti incepe sa o consumi. Este mult mai delicioasa decat ti-ai imagina.

Dieta cu ceapa rosie, cum se tine

Ziua 1

Pe tot parcursul zilei, vei consuma doar supa mai sus mentionata, in orice cantitate doresti. Ideea este sa mananci incet, fara sa te grabesti. Poti consuma ceai de plante sau apa.

Ziua 2

Vei continua sa consumi supa de ceapa rosie in orice cantitate, dar la pranz vei servi o salata de cruditati si un gratar de pui. Poti manca si un mar la final.

Ziua 3

Ei bine, ziua a treia vine cu o propunere mai dura. Se va tine post negru, doar cu apa. Eventual se pot consuma cateva fructe seara.

Si pe parcursul zilei, daca nu poti rezista. Cateva nuci pot fi introduse in dieta, de asemenea. Este indicat sa faci acest miscare pentru a declansa un intens proces de detoxifiere.

Ziua 4

Se va consuma din nou supa de ceapa rosie, toata ziua. La pranz, poti pregati o salata cu branza de capra.

Ziua 5

La fel ca in ziua anterioara. Nu uita sa consumi si ceaiuri, este important sa te hidratezi

Dieta cu ceapa rosie si beneficiile sale

Chiar daca vei consuma putina mancare in aceasta perioada, este bine sa te gandesti ca vei reusi sa te purifici si sa slabesti rapid.

Desigur, daca simti ca nu rezisti poti sa mananci fructe si nuci nesarate si neprajite, ca gustare.

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *