Dieta cu corcoduse, ieftina si eficienta

Sezonul cald deja s-a instalat, iar dieta cu corcoduse este cea mai buna varianta pentru acele femei care vor sa scape repede de cateva kilograme.

Putini stiu ca aceste fructe au multe beneficii asupra sanatatii, iar multi isi aduc aminte de ele doar din copilarie, atunci cand le mancau verzi.

Cand sunt coapte, corcodusele sunt o adevarata binecuvantare pentru organismul nostru, asa ca ar fi bine sa profitam de aparitia lor.

Ce contin corcodusele? O gramada de minerale esentiale pentru sanatatea noastra, cum ar fi: potasiul, fierul, calciul si magneziul.

Acestea au rolul de a-ti conferi energie si de a promova o stare buna de sanatate. Dieta cu corcoduse nu va fi una restrictiva, ba chiar din contra.

Ideea va fi sa consumi cat mai multe corcoduse, timp de aproximativ 14 zile.

Cum se tine dieta cu corcoduse

– cel mai important este sa consumi o cantitate generoasa de corcoduse in fiecare zi. Acestea ar trebui sa fie proaspete si fara alte adaosuri. Cele din compot, evident, nu sunt la fel de eficiente.

– este idicat sa le consumi ca si gustare, pe tot parcursul zilei. Desigur, fructele sunt eficiente si atunci cand sunt consumate inainte de masa, sprijind procesul digestiei

– De 3-4 ori pe saptamana ai grija sa inlocuiesti cina cu o portie sanatoasa de corcoduse

– pe parcursul celor doua saptamani ar fi bine sa consumi intr-o anumita zi, doar corcoduse. Va fi un detox puternic pentru corpul tau si te vei simti mai energica.

Sfat! Chiar daca te va durea capul si te vei simti un pic ciudat, nu te speria. Este perfect normal, atunci cand mananci doar fructe intreaga zi

– ca restrictii, incearca sa eviti grasimile si dulciurile. De asemenea, consuma multa apa in aceasta perioada

Dieta cu corcoduse, simpla si eficace

Dupa cum vezi, dieta cu corcoduse se axeaza pe consumul ridicat de corcoduse si nu exista un meniu exact pe care trebuie sa-l urmezi.

Ai grija la nutritie, fa putin sport si consuma aceste fructe pline de sanatate.

Vei avea mai multa energie si chef de viata, asa ca vei face mai multa miscare. Corcodusele te vor ajuta sa combati retentia apei in tesuturi, iar celulita va fi atenuata.

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *