Dieta cu piper negru – picanta si eficienta

Poate ca nu stiai pana acum, dar exista si dieta cu piper negru si este mult mai eficienta decat ai fi tentata sa crezi. Asa ca, daca esti o impatimita a mancarurilor picante este si mai bine. Poti slabi cateva kilograme doar incluzand acest condiment in regimul tau alimentar zilnic.

Piperul negru ( dar si cel alb, rosu, etc) se consuma in cantitati foarte mari in intreaga lume si vei afla imediat de ce acesti oameni sunt mai sanatosi. Iar asta nu este tot. Cei care mananca picant sunt probabil si mai in forma decat restul.

Poate te intrebi ce minerale si vitamine contine piperul negru. Este vorba despre: mangan, potasiu, vitamina C, vitamina K, calciu, cupru, fier, dar si fibre.

Tocmai de aceea dieta cu piper negru este o idee foarte buna. In special daca vei urma indicatiile noastre. Tine minte ca piperul are efecte antioxidante, antiinflamatorii si antibacteriene remarcabile.

Are capacitatea de a sustine procesele de ardere, asa ca vei scapa de grasime mai repede decat ai crede. De aceea este si indicat in special acelor femei care vor sa piarda cateva kilograme.

Dar si piperul Cayenne este foarte util in acest proces de slabire. Asa ca ai putea incerca si dieta cu piper Cayenne, care presupune consumarea unei bauturi care are la baza celebrul condiment.

Asadar, se va prepara o bautura compusa din: 3 litri de apa, 250 ml suc de lamaie, 250 ml suc de artar si o lingurita de piper Cayenne, dar care trebuie sa…vezi dieta cu piper Cayenne aici >>>

Dieta cu piper negru – ce trebuie sa stii

Desigur, pe langa aceste proprietati, piperul este util si in tratarea racelilor, a durerilor de gat, a bronsitelor, etc. Probabil iti aduci aminte de leacurile babesti care au la baza piperul negru, pe care le luam in copilarie, atunci cand eram raciti. Este bine de stiut ca are actiune dezinfectanta si analgezica.

O alta actiune placuta a piperului negru este cea de…afrodisiac. Asa ca pregateste o cina romantica si picanta si bucura-te de momente placute alaturi de iubitul tau.

Dieta cu piper negru – cum slabesti rapid

 

Ideea de baza este ca vei consuma o mancare mult mai condimentata, asa ca spune adio mancarurilor lipsite de gust, specifice dietelor de slabire. Asa ca vei stimula digestia, metabolismul si procesul de ardere a grasimilor, apeland la acest condiment stravechi. Nu iti face probleme, chiar daca il vei consuma zilnic piperul nu iti va crea probleme de sanatate, chiar din contra.

Ce trebuie sa faci? Este foarte simplu, ori vei inghiti in jur de 3-4 boabe de piper negru inainte de masa, ori vei bea patru cani de infuzie cu piper negru pe zi. Probabil ca a doua varianta va fi cea „castigatoare” si nici nu este de mirare.

Daca doresti infuzia, tine minte ca nu este nevoie de mai mult de 4-5 grame de boabe de piper negru, peste care vei turna apa fierbinte. Vei lasa bautura la infuzat pret de 5 minute, dupa care o vei consuma.

Dieta cu piper negru – exista si contraindicatii?

Da, persoanele care stiu ca au probleme cu rinichii sau cei care sufera din cauza afectiunilor digestive, ar trebui sa consulte un specialist inainte de a tine aceasta dieta.

Asa ca, de acum incolo condimenteaza-ti viata, la propriu! Desigur, este bine sa elimini din dieta ta zilnica, macar 2 saptamani, toate mancarurile nesanatoase. Consuma mai multe salate de cruditati si fructe si bea apa din belsug. In acest fel dieta ta va da roade si vei slabi 4-5 kilograme in acest interval. Nu uita sa faci miscare in fiecare zi, macar o plimbare lunga. Succes!

 

4.85/5 (13)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *