Dieta cu tofu – scapa de 4 kilograme in doar 7 zile!

Daca si tu esti in cautarea unui regim de slabire s-ar putea ca dieta cu tofu sa fie exact ceea ce ai nevoie. De ce? Pentru ca va fi super eficienta si rapida. De asemenea, este un mod natural de a slabi, folosind un ingredient sanatos.

Dar haide sa incepem cu inceputul. Ce inseamna, mai exact, dieta cu tofu? Faptul ca vei consuma branza vegetala realizata din soia. Pentru ca are un continut mult mai scazut de grasimi si calorii, evident ca va da roade in timpul dietei.

Practic, consumul de tofu va putea inlocui branza din cadrul salatelor si a gustarilor. Dar vom vorbi pe larg in cele ce urmeaza.

Dieta cu tofu. Cum incepi si ce trebuie sa stii?

Ca in urmatoarele 5-7 zile vei consuma muuult tofu. Doar in acest mod vei putea sa slabesti rapid. Pentru ca atunci cand consumi un aliment cu putine calorii, dar satios, practic castigi. Incepi sa arzi din grasimi, dar fara a-ti pune in pericol sanatatea. Tine minte ca infometarea pe termen lung NU reprezinta o maniera sanatoasa de a slabi. Ba chiar din contra, te poti trezi cu probleme grave.

Asa ca fii inteleapta si slabeste repede si sanatos.

Inainte de toate, vrem sa iti precizam ca o suta de grame de tofu are doar 76 de calorii. Asa ca poti adauga in voie in preparatele tale acest aliment, chiar si cand nu tii dieta. Cel mai bine ar fi sa inlocuiesti branza, care are mult mai multe calorii si grasimi, in general.

Asa ca poti alege atat tofu natur, sarat sau afumat. Iti putem spune doar ca cel afumat este mai intens, inclusiv ca aroma. Dar cel mai bine ar fi sa le incerci pe toate, pentru a te lamuri. Evident ca cel natur este versatil, aroma sa nefiind tocmai una pregnanta. Iar cel sarat imita foarte bine branza.

Dieta cu tofu. Cum se tine?

Ei bine, nu te speria pentru ca vei putea manca si altceva in afara de tofu. Dar ca idee, cea mai importanta va fi prezenta acestui aliment.

Cum arata o zi din dieta cu tofu

Mic dejun: 3 felii subtiri de tofu afumat, o felie de paine fara gluten, o rosie si un castravete

Gustare: o mana de fructe de padure

Pranz: supa crema de linte, salata verde cu rosii, castraveti, tofu afumat (150 grame de tofu, il poti rumeni pe gratar, va avea un gust delicios; se adauga putin ulei masline, sare, suc de lamaie)

Cina: rondele de ovaz cu tofu

Evident ca poti varia un pic. In loc de supa crema de linte poti alege una de legume sau ciuperci. Dar in fiecare zi ar trebui sa mananci salata ca fel principal, la masa de pranz. Poti opta pentru un mar la gustare, iar seara poti manca o salata simpla de rosii si castraveti, cu 2 linguri de naut boabe.

S-ar putea sa fie putin greu, dar tine minte ca vei slabi in jur de 4 kilograme in acea saptamana. Cina se va lua la ora 19 si ar fi bine sa faci putina miscare, zilnic.

Poti bea cafea neindulcita sau cu stevia. Nu uita sa consumi 2 litri de apa plata pe zi si sa nu exagerezi cu portiile, ci sa urmezi sfaturile de mai sus. Succes!

Dieta cu soia – cum vei proceda

Are nenumarate beneficii si este bogata in vitamine, nutrienti, compusi organici, fibre si proteine. In ceea ce priveste vitaminele, soia abunda in vitamina K, riboflavina, vitamina B6, tiamina si vitamina C.

Soia contine fier, zinc, fosfor, cupru, potasiu, magneziu, zinc, seleniu si calciu.

Asa dupa cum poti vedea, in dieta cu soia nu iti va lipsi nimic. Este important de inteles…totul despre dieta cu soia aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *