Dieta anului 2020 – sigur nu te asteptai!

Dieta anului 2020 este una la care nu te-ai fi asteptat. Vei ramane surprinsa sa iti spunem ca nu vei avea prea multe restrictii. De fapt, cuvantul cheie va fi echilibru. Atat timp cat ai si incredere in tine, totul va merge de la sine.

Dieta anului 2020 te va educa, in sensul ca vei invata sa mananci mai bine. Si avem nevoie de o astfel de educatie. In special ca in ziua de astazi oamenii mananca mai putin sanatos ca oricand. Nici nu este de mirare ca ne ingrasam, atat timp cat mancam atat de multe alimente procesate si nesanatoase.

Care este secretul unei siluete de vis si a unei stari de sanatate de exceptie?

Dieta anului 2020 – asculta corpul

Mananca mai multe fructe si legume. Si nu le neglija, in special atunci cand simti ca ai nevoie de ele. Sunt atat de sanatoase si eficiente si fac, efectiv, minuni! Asa ca, invata sa mananci un fruct pe stomacul gol si unul inainte de pranz. Vei vedea te vei simti mult mai bine.

Bea apa pe stomacul gol. Alt truc care te va schimba. In special ca vei elimina cu succes toxinele si te vei simti mai bine ca oricand. Vei slabi daca vei bea 1 -2 cani de apa dimineata, pe stomacul gol. Asa ca adopta aceste mici schimbari si simte-te mai bine ca oricand.

Echilibru si portii mai mici. Chiar nu trebuie sa mananci tot ce este in farfurie. De ce ai face-o? In special ca de cele mai multe ori nici macar nu ai nevoie de cantitati de mancare prea mari. Cumpara farfurii mai mici si mananca echilibrat. O felie de carne alaturi de salata verde si legume inabusite, de exemplu. Evita sa mananci carne cu cartofi, alege legume la cuptor sau orez brun.

Dieta anului 2020 – mananca mai multe legume

Si mai putina carne…Nu, nu este doar un trend, carnea chiar nu este atat de sanatoasa pe cat se credea. Asa ca, macar 1-2 zile pe saptamana nu manca deloc carne. Tine post daca vrei, este minunat pentru sanatate. In special daca in acele zile vei consuma multe fructe si legume proaspete.

Dieta vegetariana in Romania, in continua crestere!

Poate ca nu ai fi zis, in special ca vorbim despre o tara traditionalista cum este Romania, dar dieta vegetariana a devenit foarte populara, in ultimul an. Iar acest aspect a fost observat si de straini, care au pus Romania pe lista tarilor “veggie friendly”. Si nici nu este de mirare, avand in vedere ca optiunile culinare vegetariene sunt in continua crestere.

Conform livekindly.com, o publicatie canadiana care si-a facut…mai multe despre dieta vegetariana in Romania aici >>>

Dieta anului 2020 – retete sanatoase si sport mai mult

Nu neglija activitatea fizica. Fa din 2020 anul miscarii. Cu siguranta te vei simti mult mai bine si vei fi mai sanatoasa si supla.

Dupa cum stii, sedentarismul este un adevarat inamic al sanatatii si al siluetei. Asa ca plimba-te, mergi la alergat sau la yoga. Vei vedea ca viata ta se va schimba in bine.

In retetele tale, include avocado, broccoli, paste integrale, legume crude, fructe, nuci si seminte nesarate si neprajite. Evita dulciurile, zaharul alb, faina alba si alimentele super procesate.

In 2020 este vorba despre un detox complet, la nivel fizic si mental, asa ca nu este importanta doar silueta. Daca vrei sa slabesti, invata sa fii mai ponderata si sa ai grija de tine, succes!

4.42/5 (12)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *