Fructe pe stomacul gol – de ce sa le consumi?

Vrei sa stii de ce sa consumi fructe pe stomacul gol este una dintre cele mai bune idei? Pentru ca acestea au grija de stomacul nostru intr-o maniera la care nu te-ai fi asteptat.

Dupa cum stii deja, incurajam dietele in care fructele abunda. Avand in vedere ca sunt atat de sanatoase si pline de vitamine, nu ar trebui sa ne lipseasca din diete.

De ce sa consumi fructe pe stomacul gol? Pentru ca in acest fel vei da un start de exceptie zilei tale. Asa ca haide sa aflam mai multe despre consumul de fructe.

Esti gata sa traiesti mai sanatos acest sezon?

Fructe pe stomacul gol – o viata mai sanatoasa!

Ce se petrece, mai exact, in momentul in care mancam fructe pe stomacul gol? De ce este atat de sanatos? Ei bine, atunci cand mancam si alte alimente, cum ar fi o felie de paine cu unt si fructe, nu este tocmai bine. Fructele vor fi impiedicate sa ajunga in intestin, asa ca lucrurile nu vor evolua cum trebuie.

Practic, fructele intra in putrefactie in momentul in care sunt combinate cu alte alimente. Asa ca nu te vei bucura de adevaratele proprietati ale fructelor.

Pentru a le savura cum se cuvine si a beneficia de toate mineralele si vitaminele acestora, consuma-le pe stomacul gol. Planul ar fi sa bei o cana mare de apa, prima data. Dupa 5 minute, mananca cateva felii de ananas, un mar, bea un suc de portocale sau de grapefruit. Vei vedea ca te vei simti excelent si sanatatea ta va fi mai buna ca oricand.

Fructe pe stomacul gol – nu uita de sucurile naturale

Pregatite chiar de tine, in special in weekend sau cand ai timp liber. Vei vedea ca te vei simti mult mai bine, garantat. Nu consuma fructe fierte sau suc prefiert, nu este nici pe departe atat de sanatos. 

Nu te grabi si savureaza sucul de fructe, pentru a se asimila cat mai bine. Apropo, stiai ca sucul de fructe este absolut excelent pentru o detoxifiere de 2-3 zile? Asa ca, atunci cand ai timp, bea doar sucuri naturale, pret de 2 zile. Vei vedea ca te vei simti absolut minunat.

Consuma suc de mere, de portocale, grapefruit, ananas si kiwi. Poti consuma si smoothie-uri in acele zile. Iar daca nu rezisti doar cu fructe, mananca si o mana de migdale.

Cand se bea sucul de fructe si legume si ce sortimente ar trebui sa incerci

Cele cu ananas, spanac, mar, para, telina, morcovi, etc sunt excelente dimineata, pe stomacul gol. Asadar, astazi vom descoperi cateva retete impreuna. Te incurajam sa le incerci cat mai des!

Suc de fructe cu ananas, spanac si pere

Ingrediente…vezi retetele aici >>>

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *