Detoxifierea naturala: cum sa slabesti in 4 pasi simpli

Sigur si tu ai dori sa pierzi cateva kilograme intr-un mod facil si sanatos, iar detoxifierea naturala ar putea fi raspunsul la ceea ca cautai.

Desigur, exista cativa pasi care trebuie facuti in acest sens, tocmai de aceea vei fi indrumata! Pentru a avea rezultatele scontate si a slabi natural, este clar ca trebuie sa faci mai mult decat sa tii o simpla dieta.

De multe ori, consideri ca cea mai buna solutie este sa te infometezi. Nimic mai fals! Pentru a slabi natural ai nevoie de: detoxifiere, dieta sanatoasa si sport. Este mult mai simplu decat pare la prima vedere.

 

Detoxifierea naturala este un proces facil, dar trebuie stimulat. Corpul va elimina toxinele prin: urina, fecale, transpiratie si …respiratie. Trebuie sa stii doar cum poti optimiza aceste procese.

Detoxifierea naturala, urmareste aceste patru aspecte:

– rinichii fac minuni. Acestia au rolul de a elimina reziduurile din sange. Da-le sansa sa faca asta band zilnic cel putin 8 pahare de apa curata, pura, cu Ph ridicat.

Un semn de deshidratare este oferit de culoarea urinei. Daca aceasta este galben intens, inseamna ca este o problema. Urina trebuie sa fie cat mai deschisa la culoare. Nu uita sa te hidratezi corespunzator, in fiecare zi

– misca…intestinele! Oricat de ciudat ar parea, trebuie sa stii ca o usoara „gimnastica” a stomacului ajuta enorm. Ce inseamna asta? Este important sa executi zilnic cateva respiratii adanci. Inspira, tine aerul si expira lent si lung. In acest fel vei pune si plamanii la treaba. Indienii din vremurile stravechi puneau un mare accent pe procesul respirator. Acesta fiind fundamental pentru a stimula detoxifierea naturala

– pielea este cel mai mare organ si ajuta la eliminarea toxinelor. Este firesc sa fie asa. Tocmai de aceea am mentionat importanta sportului. Nu te lasa pacalita. Chiar daca nu ai multe kilograme de slabit, nu te axa doar pe dieta. Altfel, vei risca sa nu arati chiar cum ti-ai fi dorit.

Fa de trei ori pe saptamana exercitii cardio, macar 20 de minute. Ar fi indicat sa faci sport de cinci ori pe saptamana, in aceasta perioada. Nu trebuie sa lucrezi ore intregi. Alege activitatile sportive care iti fac placere si tine-te de ele. Nu vei regreta aceasta decizie. Ia in considerare si sauna sau baile fierbinti. Detoxifierea naturala este un proces care trebuie declansat, in unele situatii

– plamanii au un rol esential in detoxifiere. Putini stiu, dar si aceste organe sunt foarte importante, in aceste situatii. Tocmai de aceea este indicat sa respiram corect. Daca vrem sa slabim trebuie sa respiram la nivelul abdomenului. Pune o mana pe burta.

Expira si implica muschii stomacului cand faci asta. Cand inspiri, poti relaxa muschii stomacului si incearca sa indepartezi mana de pe abdomen, prin respiratie. Ideea este sa respiri cat mai adanc, iar intreg procesul ar trebui sa dureze pana numeri la 3. Fa acest lucru timp de cinci minute, in fiecare zi

Detoxifierea naturala, un pas inainte

Multi oameni intampina dificultati, atunci cand vine vorba de procesul de detoxifiere si nu inteleg exact cum ar trebui sa decurga acesta. Tocmai de aceea este important sa fii informata si sa stii exact ce este de facut.

Asa cum am specificat si mai devreme, detoxifierea naturala presupune sa bei apa din belsug. In acest fel nu vei mai avea probleme legate de constipatie. Apropo, daca te confrunti cu asa ceva, introdu in alimentatia ta fibrele. Poti manca la micul dejun cereale integrale cu fructe de padure. Vei vedea rapid rezultatele.

Nu uita sa ai in vedere acesti patru pasi importanti, atunci cand vorbim de detoxifiere. In acest fel, vei reusi sa pierzi in greutate si sa fii mai sanatoasa ca oricand.

 

4.83/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *