Dieta cu portocale, minus 2 kilograme in 2 zile!

Dieta cu portocale poate face minuni, in special in cazul acelor femei care vor sa slabeasca rapid cateva kilograme. In cadrul acestui regim poti slabi chiar 2 kilograme in 2 zile, daca respecti cateva reguli. Dar, de ce am ales tocmai portocalele, in aceasta dieta?

Ei bine, aceste citrice sunt extraordinare atunci cand vorbim de regimurile de slabire, avand putine calorii, dar remarcabile proprietati antioxidante. Asadar, nu doar ca vei pierde cateva kilograme, dar iti vei si detoxifia organismul.

Ce mai contin portocalele? De exemplu au carotenoide, acestea vor stimula eliminarea toxinelor din organism. De asemenea, au rolul de a impiedica radicalii liberi sa afecteze structura si functiile celulelor. Fibrele si vitamina C sunt alti compusi continuti de portocale, asa ca iti vei imbunatati digestia. Va disparea senzatia de foame rapid.

Dieta cu portocale, meniu pentru 2 zile

Tine minte ca dieta cu portocale se va tine doar 2 zile pe saptamana, nu mai mult. Fiind vorba de un aliment acid, nu se va exagera. Se va tine cate o perioada de 2 saptamani, spre exemplu, cu pauze. Adica 2 zile intr-o saptamana, doua zile in cealalta saptamana.

Meniu ziua 1

Mic dejun:  2 felii de paine integrala si un suc proaspat stors, de portocale
Gustare:  2- 3 portocale, potrivite
Pranz: 1-2 felii de paine integrala cu piept de pui sau curcan la gratar si 3 portocale
Gustare:  se va consuma doar o cana de ceai, fara zahar
Cina:  o salata de legume si alte cruditati, o felie de paine integrala si eventual, 2 portocale inainte de culcare

 

Meniu ziua 2

Mic dejun: un iaurt grecesc si o felie de paine integrala, un fresh de portocale
Gustare: 2- 3 portocale, potrivite
Pranz: 3 portocale si peste la gratar, fara garnitura
Gustare: se va consuma un fresh de portocale
Cina: branza fara grasimi, 1 felie de paine integrala, 1 portocala. Din nou, mai poti consuma 2 portocale inainte de culcare

Dieta cu portocale – alte beneficii

Avand in vedere ca portocalele au multe beneficii, vei fi mai sanatoasa, daca vei tine aceasta dieta. Vei preveni cancerul, bolile renale, racelile si multe alte afectiuni. In dieta cu portocale vei reusi sa reglezi si colesterolul rau. Potasiul din portocale are si acest rol, contribuind si la prevenirea bolilor cardiovasculare.

 

 

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *