Dieta cu stevie te ajuta sa te mentii in forma

In timpul sezonului calduros o dieta cu stevie poate fi o adevarata bucurie si avea un efect benefic asupra ta.

In caz ca nu stiai, stevia este o planta care poate fi folosita ca indulcitor natural, fiind de 30 de ori mai dulce ca zaharul.

Mai mult decat atat, are un continut caloric scazut si este o sursa sigura de zinc, fosfor, carbohidrati, calciu, Alte minerale pe care le contine: potasiu, magneziu, vitaminele A si C.

Desigur ca tocmai de aceea este indicata persoanelor care sufera de hipoglicemie. Totodata, o dieta cu stevie este indicata pentru cei care vor sa-si imbunatateasca memoria si activitatea mentala.

Dieta cu stevie si cum poti scapa de kilogramele in plus

Orice femeie isi doreste sa aiba o silueta de invidiat, iar primavara e momentul ideal pentru slabit. Stevia te scapa de kilogramele in plus datorita continutului caloric scazut. Are, de asemenea, un efect benefic asupra digestiei.

Sfat! Daca vrei sa renunti la zahar sau mai bine zis, la dulciuri ar fi bine sa alegi stevia sau siropurile bazate pe aceasta planta.

In caz ca nu stiai, expertii in nutritie au ajuns la concluzia ca cine va consuma cu 30 de minute inainte de masa ceaiul de stevie isi va normaliza apetitul.

Daca esti foarte pofticioasa de fel, ai putea incerca aceasta varianta.

Alte beneficii ale steviei:

– ii sustine pe cei care vor sa se lase de fumat
– trateaza ranile deschise si alte infectii ale pielii, daca se aplica pe zona afectata
– are rol in sanatatea orala
– te scapa de oboseala mentala si fizica
– vindeca afectiunile stomacului

Dieta cu stevie te va ajuta sa slabesti, atat timp cat vei incerca sa consumi mancare bazata pe aceasta planta. Inlocuieste masa de pranz cu un preparat bazat pe stevie si vei vedea beneficiile.

Stevia are un puternic rol detoxifiant, are capacitatea de a sustine tranzitul intestinal si ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

Nu ar fi o idee rea sa bei o ceasca de ceai de stevie dupa fiecare masa. Este bine sa il folosesti si in smoothie-uri, daca nu poti sau nu vrei sa mananci stevie asa des.

 

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *