Dieta stewardeselor – slabeste rapid 4 kilograme!

Despre dieta stewardeselor poate ca nu ai auzit inca, dar cu siguranta ti se va parea interesanta odata ce vei intelege mai bine despre ce este vorba. Atunci cand te afli in aer mai mereu, la propriu vorbind, poate ca nu ai timp sa mananci cele mai bune mese. Dar totusi stewardesele pot fi disciplinate, in special ca jobul le impune o silueta armonioasa, dupa cum bine stii deja.

Dieta stewardeselor nu este una prea complicata, in special pentru acele femei care vor sa slabeasca rapid 4-5 kilograme, fara prea multe batai de cap. Si da, este posibil sa pierzi aceste kilograme in doar o saptamana!

Poate ca ti se va parea ciudat ca micul dejun nu prea exista in cadrul acestui regim, asa ca ramane sa decizi chiar tu daca ti se potriveste sau nu.

Dieta stewardeselor – ce presupune?

Ei bine, este vorba despre un regim hipocaloric, in care vei manca proteine din abundenta, asa cum vei observa in cele ce urmeaza. Dieta stewardeselor este cunoscuta si ca dieta Natman si presupunea pierderea unor kilograme substantiale intr-un timp record. Nu suna rau, nu-i asa? In special ca noi femeile cautam in general solutii miraculoase atunci cand vine vorba despre silueta.

Cine nu si-ar dori sa slabeasca peste 4 kilograme intr-o saptamana? Te incanta ideea? Atunci haide sa vedem cum va trebui sa procedezi!

ATENTIE! Micul dejun va fi compus din jumatate de grapefruit ca atare sau suc stors si o cafea sau ceai fara zahar. Poti opta si pentru o portocala, ideea este sa alegi un citric. Daca stii ca ai probleme de sanatate, mai bine intreaba un medic inainte de a tine regimul.

Dieta stewardeselor – MENIU pentru 4 zile

Prima zi

Pranz: salata de rosii si friptura de vita la gratar (150 grame), poti manca si un mar sau o para

Cina: fasole verde inabusita cu condimente plus 2 oua fierte bine/ 1/2 grapefruit sau suc de grapefruit

A doua zi

Pranz: salata verde si friptura de vita la gratar (150 grame), poti manca si un mar sau o para

Cina: dovlecei la gratar si fasole verde inabusita, cu putin ulei si condimente, un mar sau putin compot

A treia zi

Pranz: salata verde cu telina data pe razatoare si friptura de vita la gratar (150 grame), poti manca si un mar sau o para

Cina: rosii inabusite si un gratar de pui, cateva prune

A patra zi

Pranz: fasole verde inabusita cu condimente plus 2 oua fierte bine/ 1/2 grapefruit sau suc de rosii

Cina: salata de rosii si friptura de vita la gratar (150 grame), poti bea si un suc de ananas proaspat

Dieta stewardeselor – tine cont de aceste sfaturi

NU vei avea voie sa consumi alte gustari sau alimente in afara de cele prevazute mai sus. Poti tine dieta timp de o saptamana, repetand sau adaptand meniul de mai sus, desigur ca poti adauga si carne de curcan, alte salate, etc. Evita carbohidratii, cartofii, fainoasele, alcoolul, etc.

Vei avea suficienta energie, asa ca nu uita ca in cursul acestor zile ar trebui sa faci sport si sa bei multa apa.

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *