Dieta cu rodie. Vei slabi rapid 4 kilograme!

Ca dieta cu rodie functioneaza de minune nu mai este un secret pentru nimeni care a incercat-o, asa ca este momentul sa afli si tu un secret esential, in special daca vrei sa slabesti rapid.

Se pare ca poti pierde pana la 4 kilograme intr-o saptamana, asa ca vei fi uimita de efectele pe care le va avea acest regim de slabire asupra ta. Dar inainte de toate, ar fi momentul sa afli mai multe despre rodii si de ce sunt esentiale intr-o dieta, dar nu numai.

 

Rodiile si de ce ar trebui sa le consumi cat mai des

1. Protejeaza rinichii. Daca ti s-a intamplat sa te confrunti cu probleme ale rinichilor, poate ca ar fi bine sa introduci rodiile in dieta ta.

Este demonstrat ca acestea protejeaza organele de toxine, asa ca pot fi un bun adjuvant, daca te lupti cu astfel de afectiuni.

2. Au rolul de a proteja sistemul imunitar. Este un aspect cunoscut ca rodiile contin o mare cantitate de vitamina C, asa ca este foarte indicata, in special atunci cand suferi din cauza unei raceli…citeste totul despre rodii aici >>>

 

Dieta cu rodie – iata cum functioneaza

Sa nu te gandesti ca este vorba despre ceva super complicat, nicidecum. Cel mai greu va fi sa le desfaci, in special daca nu ai indemanare. Dar chiar si acest lucru poate fi invatat cu usurinta. Vei afla daca vei viziona cateva tutoriale in care ti se explica, pas cu pas, cum se desface o rodie.

Gustul dulce acrisor al rodiei este perfect. De ce? Pentru ca iti va reprima pofta de mancare, ceea ce este perfect atunci cand esti la dieta.

In dieta cu rodie vei avea ocazia sa te purifici, avand in vedere ca este vorba despre un intens proces de detoxifiere. Si daca nu te-am convins inca sa incerci, iti vom preciza doar ca este una dintre cele mai la „moda” diete de la Hollywood. Vedetele invata sa slabeasca consumand mai multe fructe si mai putine alimente procesate. Rodiile se numara printre acele fructe de baza atunci cand vine vorba despre slabire.

Dieta cu rodie – iata ce meniu va trebui sa consumi zilnic. Desigur, este vorba despre un meniu orientativ, poti sa mai adaptezi in cele 7 zile de dieta. Ideea de baza ramane sa mananci sanatos, vei uita de fast-food, alimente procesate, sucuri carbogazoase si alte „minunatii” de acest gen.

Meniu pentru o zi

 

Mic dejun: cereale integrale cu lapte, cateva fructe si nuci si un pahar de suc de rodii

Gustare: o rodie

Pranz: o salata de cruditati si curcan la gratar (150 grame), un pahar de suc de rodii

Gustare: un fruct, in afara de rodie

Cina: peste la cuptor cu legume inabusite, un pahar de suc de rodii

Probabil ca ti-ai facut deja o idee. Iti reamintim ca in dieta cu rodie esential este sa lasi organismul sa lucreze cat mai mult. Tocmai de aceea este fundamental sa mananci sanatos.

Mai poti manca in alta zi: o omleta cu salata de cruditati la micul dejun, o salata de ton la pranz si orez inabusit cu legume seara. Desigur, nu vei omite sucul de rodie. Daca nu ai inca un storcator de fructe este momentul perfect sa iti iei unul. Si nu confunda sucul de rodie cu smoothie-ul. Vorbim despre un aparat de stors fructele, nu un blender. Acela nu iti va fi de folos in dieta cu rodie.

Poti alege sa cumperi suc de rodie gata facut, din comert. Dar fii sigura ca cel mai bine este sa-l prepari chiar tu, avand in vedere ca cele din magazine sunt vechi. Si pline de chimicale.

Dieta cu rodie – de ce are un succes foarte mare?

 

Pentru ca are la baza un principiu foarte sanatos: curatirea de toxine. Cine slabeste intr-un mod sanatos poate sa fie sigur ca rezultatele vor fi de durata. In special daca va incerca sa manance sanatos si dupa ce se incheie dieta. Aici este cheia. Cine va da iar iama in hamburgeri si dulciuri poate fi sigur ca nu se va mentine in forma. Asa ca nu este greu de inteles, provocarea consta in a aplica aceste principii de viata.

Nu uita sa renunta la alcool si grasimi pe parcusul celor 7 zile. Desigur ca este esential sa faci sport in aceasta saptamana si sa bei lichide, in special apa, din abundenta.

 

5/5 (10)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *